Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Silene

partner beznadziejny w łóżku

Polecane posty

Gość Silene

Witajcie. Mam problem jak w temacie. Facet nie jest tam zbyt okazały, ale nie jest to problem, natomiast problemem jest jesgo kompletna pierdołowatośc w alkowie, ale ochotę ma wielką. Z reguły wygląda to tak że nerwowo mnie pomaca i już sie próbuje pchać we mnie. Mało która pozycja nam wychodzi, bo on nie sięga albo nie trafia. Jest to dla mnie niezwykle żenujące jak czekam kilka minut z wypiętą pupą aż on trafi :o. Jak już trafi to natychmiast zaczyna sie konwulsyjnie ruszać, w ogóle nie patrząc na mnie, czy mnie boli, czy nie, czy jest mi miło, czy nie. Po kilku minutach tej całej żenady na szczęście kończy. Jest to dla mnie wyjątkowo żenujące doświadczenie. facet ma 40 lat. Da sie to jakoś zmienić, czy lepiej wymienić jego?

Gość 456346346
Masakra. Brzydziłoby mnie to strasznie i nie miałabym ochoty na dalsze bzykanka.

Gość zasmucona Parabeska :-S
musisz sobie zadac pytanie: 1. czy kochasz go an tyle by walczyc z jego nawykami 2. jak czesto i czy w ogole potraficie rozmawiac o seksie i swoich potrzebach 3. jak dlugo uprawiacie seks w ten sposob jesli nie ma milosci i zwiazek dop sie zaczal lepiej sobie odpuscic, jesli nie potraficie i nie rozmawiacie co was kreci to bez sensu, zwlaszcza jesli w ten sposob uprawiacie seks od dluzszego czasu i on pewnie mysli ze ci to odpowiada

Może to jakiś stary prawiczek.Jeśli ma jakieś zalety, powiedz mu w czym leży problem. Jak dojdzie do wniosku, że to Ty masz problem - wymień.

Gość Silene
Miał przed mną jedną partnerkę. To niestety nie jest prowokacja. zastanawiam sie, czy proble, nie leży w jego starokawalerstwie. Mieszkał zawsze sam, z poprzednią kobietą tylko sie spotykał, jest dośc zakompleksiony i pewnie mierny seks jest tego skutkiem. Mnie niesety też to obrzydza, dlatego unikam z nim seksu.

Gość jak kładziesz się i nic nie r
robisz to co się dziwić. Jakość seksu zależy od dwojga osób facet sam nic tu nie poradzi.

Gość regrtr
Czarna Izabella Może to jakiś stary prawiczek.Jeśli ma jakieś zalety, powiedz mu w czym leży problem. Jak dojdzie do wniosku, że to Ty masz problem - wymień. 98 Ta... bo jak jest źle w seksie to tylko wina faceta? Może trochę samokrytyki choćby trochę... wybielacie się w każdym temacie niedługo uznacie się bardziej święte niż Bóg

Gość sama jestes beznadziejna w
lozku skoro potrafisz tylko wypiac dupe a taka niby doswiadczona jestes, heh a nawet pogadac z partnerem o seksie nie umiesz, sierotko marysiu

Gość Silene
Na początku bardzo próbowałam i niestety na niewiele sie to zdało :(

Gość Silene
Nigdy nie napisałam że jestem doświadczona, choć mam porównanie. Nie chodzi mi o wyuzdany czy wysublimowany seks. Ale o coś fajnego, a nie 3 pchnięcia, nerwoww pomacanie i koniec. nasz seks z grą wstępną potrafi trwać 4 minuty! Specjalnie kiedyś to zmierzyłam :(.

wspolczuje jeslli to nie prowokacja:-O kojarzy mi sie z takim seksem dla swietojebliwych w celu wykonania malzenskiego obowiazku spuscic z krzyza i niz poza tym

Zajebiście duży królik. Katastrofa dla was oboje. On doskonale wie co o nim myślisz, ale rada? Bierz nogi za pas bo nigdy to się nie zmieni.

Gość zamiast porozmawiać
z partnerem to siedzi na zasranym forum i gada o głupotach. Za jakość seksu odpowiedzialni są oboje ale zaczyna się od kobiety jeśli nie umiesz rozgrzać swojego mężczyzny to nie możesz nazywać się kobietą ja rozgrzewam nawet cudzych i to na odległość.

Gość Silene
Tak, tyle że poza seksem jest prawie ok. Piszę prawie, ponieważ on jest bardzo skryty i nie mówi mi za wiele o swoich uczuciach. Ja też nie chcę go urazić. On chyba ma świadomość, że w te klocki jest fatalny, szczególnie że często unikam z nim robienia tego. Najlepiej jest uciec, tyle że to chyba nie rozwiąże problemu. I to naprawdę nie jest prowokacja. Podejrzewam, ze ten problem dotyczy wielu mężczyzn i kobiet, tylko boją sie do tego przyznać.

Gość RaZR
A ile ma cm że nie sięga?

Gość nie chwal się tylko...
do zamiast porozmawiać jak widac jestes dorą dziwką! podaj adres zaraz bede u ciebie,będzie mało sprawdzianko

Gość dfdasfdsfdsafads
TAKIEGO JUZ NIE ZMIENISZ;JEDYNIE CO CI ZOSTAJE TO JEGO ZIENIC NA INNY ODEL!!! NIETRAC CZASU Z PIERDOLA

Gość Silene
Nie mierzyłam. Ale jak mówię, mi nawet nie chodzi o rozmiar, tylko o jego zachowanie. I jak z nim rozmawiać? "Skarbie, jesteś świetnym facetem, ale w łóżku straszna z ciebie łamaga, zró coś z tym"????

Gość Silene
Cordolan, piszę o moim partnerze, a ty skoro szukasz kobiety, to chyba nie masz stałej partnerki, right?

Gość dfghjk
a ty skoro szukasz kobiety, to chyba nie masz stałej partnerki, right?" zzz a to wiekszosci frajerow w niczym nie przeszkadza :D

Gość niedziewica 001
ile on ma lat???????????????????

Gość Silene
Wiesz, akurat o niego jestem spokojna. Jakość seksu z nim odstraszyłaby skutecznie :). Natomiast jeśli chodzi o sferę psychiczną, to dogadujemy sie bardzo dobrze, nie ma spięć, jest zamknięty w sobie, co też nie przysparza mu wielu wielbicielek, no i mamy podobne zainteresowania, więc naprawdę nie ma punktu zaczepienia dla kochanki. jeśli już, to ja miałabym większe powody do skoku w bok.

Gość NApewnoTAKjest
ZDRADY w Polsacie i problem sam sie rozwiąże ;D

tak kończą stare prawiki... Musisz z nim porozmawiać bo on jest jakiś dziwny. Nie bój się mu powiedzieć tego wprost. Pewnie się obrazi :p ale jak cie kocha i zrozumie co robi źle to będzie ok. Powodzenia :)

Gość sdfsdfsdfsdf
Twój partner jest po prostu znerwicowany w seksie :O chyba warto wybrać sie z nim do seksuologa, podejrzewam że stresuje go sex i seksualne pozycje... itp

Gość a ty co potrafisz w łóżku?
czekać z wystawioną pupą? trafił swój na swego