Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość badolandia

czy na badoo sa sami przystojni ludzie ?

Polecane posty

Gość badolandia

sami atrakcyjni ?

Gość badolandia
bo sie zastanawiam nad zarejestrowaniem tam x chcial bym zwyczajnie porozmawiac :)

Gość badolandia
czy ktos sie znjdzie co mi odpowie ?

Gość badolandia
nie charakter

Gość pizaro
Chcesz porozmawiać, a uzależniasz założenie tam konta od tego, czy są tam atrakcyjni ludzie? Po co Ci do gadania ładne twarze? Czy może jednak coś kręcisz i szukasz czegoś innego? Bo jak chodzi Ci o poznanie kogoś do towarzystwa, związku, to raczej odradzałbym ten portal. Za dużo słyszy się o przekrętach na tym portalu, sporo obcokrajowców, z tego co wiem, którzy uwodzą nasze polskie dziewczyny, a później wykorzystują i rzucają. W końcu międzynarodowy portal...;) Byłem tam w poszukiwaniu tej jednej jedynej, jednak bardzo szybko uciekłem stamtąd na mydwoje, portale bez porówniania. Pod warunkiem, że szukasz poważniejsze związku. Ale skoro myślysz o badoo, to raczej nie należysz do tej grupy, co?;)

Gość nie podam niku
badoo jak reszta tego gowna, szybko sie zarejestruje a jak chcesz popisac to juz musisz placic. potem jeszcze co miesiac beda ci sciagac kase za abonament. Kusza pieknymi ludzmi ale to tylko "podstawki" zeby zachecic napalonych sam,otnikow. Ja zaplacilem bo szukalem jakis kobiet wysylalem mnostwo maili itd itd. zero odpowiedzi. a powiem , ze w normanie w zyciu ma sznase z kazda laska, wiec wiem ze nie moj wyglad jest problemem.

Gość wratislavia
To fakt, że za wysyłanie i odbieranie maili nie trzeba płacić. Ale to nie zmienia faktu, że są tam różne "podstawki" czy po prostu oszuści, wykorzystujący naiwne kobiety. I zgadzam się także, że jest tam wielu obcokrajowców (na polskiej wersji serwisu), którzy "polują" na Polki. I niestety, ale sporo dziewczyn stamtąd traktuje obcokrajowców jako "lepszy towar". Nie wiem czemu tak jest, że z założenia facet z zagranicy jest bardziej interesujący niż Polak. Sama na badoo dawno zlikwidowałam konto, teraz mam na mydwoje, gdzie także jest możliwość poznania facetów z zagranicy (Niemcy, Austriacy itp.), jednak to nie jest tak, że dzięki narodowości mają od razu przewagę nad innymi. Mimo wszystko nie zamykam się jedynie na Polaków i w razie czego, jeśli facet okaże się godny uwagi, z chęcią spotkam się z facetem z zachodu, zobaczyć czy coś z tego może wyjść. Ja po prostu nie zamykam się na Polskę, ale jednocześnie nie preferuję facetów spoza Polski. A na badoo chyba jest trochę inaczej... Co było jedną z kilku rzeczy, które mi się nie podobały i co stanowiło powód usunięcia konta tam.