Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wkurza mnie moj brzuch

Do kobiet bedacych kilka lat po porodzie-jak wygladaja Wasze ciala?

Polecane posty

Gość o fuuuu .....
tak jak bardzo chciałam mieć dziecko ...tak już nie chcę...mam dużą pupe i płaski brzuch ,cały czas ćwicze,ale od jakiegoś czasu zaczełam starać się o dziecko z moim partnerem....jednak wole nie mieć dzieci :D :D :D dziekuje,za uświadomienie mnie :)

Gość gość
jak worek na ziemniaki , w ubraniu wyglądam super ale bez juz gorzej skóra wisi , marszczy się , porażka

Ja jestem niecały rok po porodzie, już 5 miesięcy po byłam szczuplejsza, niż przed, brzuch się ładnie wciągnął i widać mięśnie, które przed porodem był ukryte pod warstwą tłuszczu :p Po zakończeniu karmienia zaczęłam tyć (niestety), ale brzuch pozostał płaski, najbardziej mi 'idzie' w uda. Z tym, że ja mam jednak małą obsesję na punkcie wagi, w czasie ciąży bardzo się pilnowałam, żeby nie przytyć za dużo, sporo spacerowałam, pilnowałam diety, no i opłaciło się. Za to nadal mam widoczną linię na brzuchu, chociaż zbladła. Rozstępy tylko na piersiach - ale karmiłam 7 miesięcy, więc się trochę rozciągnęły, co poradzić. Ogólnie jestem zadowolona, wydaje mi się, że zapobiegłam większym 'zniszczeniom'.

Gość gość
ja jestem po ciąży 9 lat, w ciąży przytyłam 16 kg po wyjściu ważyłam 9 mniej, po trzech miesiącach mniej niż przed ciążą. Brzuch wrócił do normy (zostały rozstępy- ale już mi to nie przeszkadza).nie ćwiczyłam, ale zawsze miałam tendencje do wciągania brzucha i napinania mięśni brzucha podczas chodzenia itd

Gość taka.jedna.ja
ja w 1 ciazy przytylam az 22 kg, w drugiej 20 kg (odstep urodzen to 2,5 roku) tu na zdj bylam dokladnie rok po drugim porodzie (65 kg/172 cm) : http://imageshack.us/photo/my-images/22/50947732.jpg/ x mam tez rozstepy po bokach, ale tylk pare i widocznych jak naciagne skore moje dzieci mimo duzego przyrostu wagi wazyly ledwo 3 kg a ja sama brzuch mialam maly (103 cm tuz przed porodem) rowniez nosilam pas sciagajacy ale tylko po 1 ciazy, poza tym troche tez cwiczylam na rowerze stacjonarnym i nieraz brzuszki