Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cavia28

Nie rozumiem faceta :/ !!!

Polecane posty

Gość Cavia28

Witam! Mam problem z facetem, którego nie rozumiem, mam nadzieje, że wy mi pomożecie albo doradzicie co zrobić. Poznałam o dwa lata starszego faceta na profilu randkowym, spotykamy się od 2 miesięcy 3 dni w tygodniu. Na początku do teraz jest super, jest bardzo miły, opiekuńczy, troskliwy, słodki, ideał faceta. Mówił , że bardzo mnie lubi, tęskni, że chcę ze mną spotykać, że mnie kocha, nie chce mnie stracić. Problem polega na tym, że on chce tylko przyjaźń, na razie nie chcę związku. Nie jest na to gotowy. Rozumiem to i akceptuje , tylko on mi powiedział, że nie wie czy później będzie chciał, jak to będzie, że mogę znaleźć innego , ale chce nadal przyjaźń ze mną. Kiedy spędzamy razem czas, traktuje mnie jakbym była jego dziewczyną, całuje, przytula często, jest troskliwy, pomaga mi dużo. Na pewno nie chodzi o seks, bo on nie chcę i nie przychodzi, nie nalega. Zależy mi na nim i nie wiem co robić. Nie wiem czy warto czekać? czy mam jakaś szanse? Może wy mi doradzicie albo mieliście jakieś doświadczenia z takimi facetami.

Gość Sraluch
Zawsze chodzi o seks.Tylko niektórzy przechodzą do akcji troche później.Ja tam odrazu wale z grubej rury i najpierw rucham, a potem zadaje pytania.Ale inni mają swoje metody.Ten koleś ewidentnie robi zwiad.Poznaje cie i podsumowuje zebrane informacje.Jak dojcie do wniosku, że jesteś ok to cie przerżnie, a jak nie to cóż... poszuka se jakiejś innej, a z tobą się zakumpluje.Możliwe jest także to że koleś jest AS em.Czyli jest aseksualny.Spotkałem się z tym kiedyś.Taki człowiek poszukuje tylko więzi emocjonalnej.Nie odczuwa popędu ani do kobiet, ani do mężczyzn.Bardzo żadka grupa społeczna.Na dodatek zamaskowana.

Gość Cavia28
Już z nim miałam seks i było miło. On nie chcę teraz seksu bo uważa że jesteśmy przyjaciółmi i to nie wypada , żeby seks był. On wie, że mi na nim zależy i uważa, że to nie fer wobec mnie. Tylko , że on mnie też kocha , bo mi to mówił, ale nie chce związku i tego nie kumam. Ze może później będzie chciał związku. On nie chce mieć kłótni związku , czasami nam się zdarzyło , że były sprzeczki, ale szybko była zgoda.