aneczka505 0 Napisano Kwiecień 9, 2013 Kobietki moje miłe, przeszukałam forum, ale nie znalazłam satysfakcjonującej odpowiedzi na pytanie które mnie nęka. Otóż. 21 dnia cyklu przyjęłam ostatnią tabletkę. I pech chciał, że dopadła mnie grypa zołądkowa i niestety 2-3 h później zwróciłam obiad, i obawiam się, że tabletka nie zdązyła się wchłonąć. Zaznaczę, że nie kochałam się podczas tego cyklu (blistru) więc o ciąże jakoby się nie obawiam. No i kompletnie nie zdawałam sobie tego sprawy, i że to była ostatnia tabletka, kolejnego dnia 7 dniowa przerwa. Krwawienie z odstawienia, jak zwykle. Wszystko w porządku, nie kochałam się. Zaczęłam kolejne opakowanie 8 dnia, o stałej porze i doszliśmy z partnerem do wniosku, ze chcemy współżyć, jednak ja obawiam się, że przez ten incydent moja skutecznosć może być obniżona, pomimo, że zaczynam nowy blister i biorę tabletki leguralnie. Proszę o jakieś odpowiedzi, bo nie wiem co dalej zrobić. Mam ulotkę czytałam, ale jest jakoby już za późno na dalsze postępowanie, biorę sylvie 20. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niedziewica 001 Napisano Kwiecień 9, 2013 nie martw sie bierz normalnie jest ok jestes chroniona!! jakby tak bylo to co druga kobieta by zaliczala wpadke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aneczka505 0 Napisano Kwiecień 9, 2013 Po prostu nie wiem jak mam się zachować, niby wzięlam, ale mogłam zwrócić. i zrobiłam 7 dniową jak gdyby nigdy nic i zaczęłam opakowanie, no ale w sumie. myśle ze jednak nic się nie powinno dziać. nie wiem czy owu się w ogóle zdąży odblokować przez tą jedną tabletkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach