Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasiek151

Prosze o pomoc, czy bede w ciazy?

Polecane posty

Witam Was. Zaczne od początku. Okres mialam 23.03.2013. dzisiaj mam owulacje. Kochałam sie z narzeczonym w sobote tj. 06.04 ale nie skonczyl w srodku. Oraz w niedziele tj 07.04 dwa razy i za pierwszym nie sonczyl w srodku a za drugim tak. I moje pytanie jest takie czy moge zajsc w ciaze? czy plemniki nie byly za slabe zeby zaplodnic? chcemy miec dzidziusia :) prosze o pomoc

Gość fygj.,m,
kup test albo idz do ginekologa i przestan zameczac

obydwoje chcemy :) ale ja chyba bardziej poniewaz mam zespol policystycznych jajnikow i chyba dlatego tak badzo chce miec dzidziusia

Gość Właśnie-
chyba Ty chcesz a partner nie...

Gość Może będziesz
w ciąży a może nie. Tego nikt nie wie.

Jakby narzeczony nie chcial to nie wspolzyl by ze mna bez zabezpieczenia!!!! Wiesz takich odpowiedzi nie potrzebuje wiec odwal sie

bo nie napisalam dokladnie, to nie byly stosunki, tylko ja mu loda robilam, ale to nie jest wazne, tylko chce wiedziec czy po kilku wytryskach plemniki sa zdolne do zaplodnienia?? Czy jest ich zbyt malo i zbyt slabe na to

Gość NiskaOla
Chyba jesteś chora na głowę

Gość Troszkę więcej
kultury by Ci się przydało jednak autorko. Gdybyście razem planowali dziecko\ to kończył by w Tobie albo współżylibyście bliżej owulacji. Może ciąża będzie może nie. Jak pisałaś masz zespół policystycznych jajników więc może to być trudniejsze i nie ma co się tak "napalać" na tą ciąże. Możesz być miło zaskoczona albo nie miło rozczarowana.

Gość Ty chyba masz coś
nie po koleji w głowie. Chcesz odpowiedzi na pytanie a tak się wyrażasz. Wstyd-dorosła kobieta.

No raczej nikt z kafeterii nie wie jak duzo i jak silne sa plemniki Twojego narzeczonego...; /

bo oczekuje normalnych odpowiedzi na moje pytanie a nie typu ze jestem chora na glowe!!!!!!!! Konczy we mnie tylko 2 wczesniejsze byly lodami. A to jest 2 dni od owulacji, chyba napisalam ze dzisiaj mi wypada a wspolzylismy konczac we mnie w niedziele!!!

Ludzie czy wy naprawde nie rozumiecie pytania?? Ja chce wiedziec czy plemniki ( nie tylko M) po kilku wytryskach sa slabsze i nie zdolne do zaplodnienia.

Gość Idż do ginekologa!
Tu nie ma naukowców, wróżek ani lekarzy więc jakich odpowiedzi się spodziewasz!Widać, że próbujesz wrobić faceta :o Desperatka...

to wklep w google i bedziesz wiedziec bez denerwowania siebie i innych. Jaka jest proporcjonalna sredna ilosc plemnikow po kilku wytryskach.

Dobra, dzieki za odpowiedzi. Nie probuje nikogo wrobic ale ok mozecie tak myslec ;) moj M. wlasnie to czyta bo sam byl ciekawy i kazal mi zapytac na forum ale wlasnie stwierdzil ze to byl zly pomysl, szukalismy w googlach i nic interesujacego nie znalezlismy. Pozdrawiam

a jezeli kogos to denerwuje to nie rozumiem po co w ogole odpowiada!!!c :/ sory ale zalosne jestescie

Gość Patkaaa a
hej, mimo że plemniki fakt były słabsze to możesz zajśćw ciąże! ja tak zaszłam i powiem więcej że Mąż szybko "wyszedł" zemnie bo nie planowaliśmy jeszcze dzidzi, mimo to stało się. Aczkolwiek pamiętaj, każdy organizm kobiety jest inny;)

hej :) Jejku bardzo ci dziekuje za odpowiedz, to Nas pocieszylas :) bo juz sie dlugo staramy i nic tylko wczesniej nie wspolzylismy przed owulacja tylko w dniu lub 1 dzien po :) mam nadzieje ze teraz nam sie uda :) w sierpniu mamy slub i chcialabym isc z brzuszkiem do oltarza ;)