Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Synowamojej tesciowej.

Escarabajo-jakie macie zdanie? Znacie ?

Polecane posty

Teściowa strasznie chce kupować mojemu Synowi i córce ubranka.A ja nie lubię tego bo zawsze kupuje za małe rzeczy zazwyczaj albo na już! Dostałam od teściowej propozycje.Dosyć mądrą ! Ja zrobię zakupy w sklepie internetowym a ona mi za to zapłaci jak jej prześlę numer konta i kwotę do 200 zł .Stwierdziła, ze przymknie oko jak będzie coś wiecej :P. Szukałam takich sklepów gdzie mogła bym kupić coś taniej ale by miało to jakiś wygląd. Gdzieś trafiłam na jakimś forum na nazwę Escarabajo pisali tam ,ze dobrej jakości to towar ale coś mało rzeczy w tym sklepie u nich. Znacie ten sklep? Warto kupić skoro ceny są dosyć niskie? Nie wiem czy można tu podawać adresy stron.

odpowie ktoś? warto ryzykować?

Gość pau-lina23
Ja kiedyś wygrałam u nich koszulkę dla Syna.To było w czasie Euro. Jakość? Bardzo dobra! Nie targówa. Nawet powiem,że lepsze niż koszulki ze Smyka col club.Koszulka była z orzełkiem na czerwonym tlei do tej pory sie to ładnie trzyma i nie spiera. Znajoma z Krakowa kiedyś coś kupowała u nich ale odbierała na miejscu. Zaraz się spytam jej na fejsie to ci odpowiem.

Gość Synowamojej tesciowej
Dzięki.Jak tylko możesz to daj znać. Myślałam również o sklepie Endo ale kuzynka mówiła mi ze ubranka tracą szybko kolory.

Gość pau-lina23
Kupowała bluzki dla dziewczynki. Chwali sobie.Sory,że tak późno pisze ale zapomniałam. Dała bym ci link na forum gdzie dziewczyny pisały o tych ciuszkach ale to forum zamknięte.

Gość otchlan namietnosciiiiiii
Kup w pepco albo ja ci kupie mam outlet markowych ciuchow pod domem i super bawelniane ciuchy juz od kilku zlotych