Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AugustinDelgado

Czego szukają na Badoo ludzie w związkach?

Polecane posty

Gość AugustinDelgado

Niby chcą pogadać, czy mieć nowe znajomości, a mają rodziny. Chcą mieć kochanków?

Gość AugustinDelgado
Wszyscy?

Gość oranoo
ja poznałam mojego na badoo. Ja usunełam konto po jakis 2 tyg znajomosci, on ma konto nadal, ale wiem ze tam nie zaglada bo to mozna sprawdzic, no czasem jak ma nocki i mu sie nudzi to wejdzie na chwile, ale mowi mi ze to na jaja i ze nic tam nie szuka, a jednak konta nie usuwa. Faceci wgl sa jacys dziwni...

Gość blazyj
Niestety, ale często jest ten ból, że ludzie ustatkowani, w związkach, z rodzinami, wciąż szukają jakichś przygód, skoków w bok I to często właśnie na portalach randkowych, bo tam łatwo pozostać anonimowym do czasu, a w dodatku duży wybór innych singli się ma. A czy to domena facetów? Nie jestem pewny... Też spotkałem kilka kobiet, które nastawiały się na anonimowy romans. Oczywiście nie skorzystałem, bo nie jestem z tych, którzy rozbijają rodzinę. Ale od 3 miesięcy mam konto na mydwoje i nie wiem czy to kwestia abonamentu, jakości portalu czy targetowaniu, ale nie ma tam czegoś takiego, jak tu piszecie. Praktycznie każdy tam poważnie podchodzi do tematu randkowania i tam razcej są ci, którzy naprawdę szukają poważnego związku, a nie tylko odskoczni.