Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nataleczka2207

Wakacje 2013 gdzie pojechać

Polecane posty

Zastanawiamy się ze znajomymi gdzie jechać na wakacje. Planujemy wakacje w Polsce ognisko z gitarka wynajać domki odpoczać poleżeć przed domkiem. po prostu zwyczajnie odpocząć. No i oczywiście w przystępnej cenie bo jak kazdy wie zycie studenta jest dość ubogie :) macie może jakieś propozycje??

Gość Sraluch
Najlepsza i najtańsza opcja to wbić do lasu, zabunkrować sie w krzakach i zrobić dziki obóz.Ja kiedyś spędziłem tak 8 dni.Aż mi się żarcie skończyło.Wydawać się może ryzykowne, że ktoś nakryje, ale jak się znajdzie zajebiste miejsce zdala od zabudowań to nawet ze śmigłowca cie nie znajdą.Tyle tylko ze byłem sam i pieszo, więc nie daleko od domu, ale że mieszkam na zadupiu to mam w czym wybierać.

No opcja jest super. Jednak znajomi hmm... nie będą pisać sie na to. Domki im sie marzą :) z przyjemnoscią z dala od cywilizacji ale jednak trzeba liczyć ich zdanie :)

Gość Sraluch
Czyli wolą dziko, ale też luksusowo.Jeżeli posiadacie campera lub przyczepe można zrobić podobnie jak mówiłem wcześniej.Tyle, że samochód to większe ryzyko wykrycia, ale jak się kto dopierrdoli zawsze można udać głupka i powiedzieć że się zabłądziło, albo auto się zapsuło.Jeżeli posiadacie auto 4x4 terenowe to jeszcze lepiej.Jedziecie w las i gdy znajdziecie polanę i łatwy do niej dostęp to też można niezły obóz zrobić.Z mojego doświadczenia z leśniczymi zawsze idzie się dogadać.Obozując w lesie najważniejsze jest nie zostawiać śmieci.Ale to ekstremum.Jak znajdziecie dobrą lokacje to nikt wam nie przeszkodzi.Można także zamaskować auto siatką maskującą jak robią wojskowi.Ale to tylko moja propozycja.

Niestety posiadam samochód którym do lasu wjechać bym się nawet bała sama nie wiem . Zastawaniam się nad mazurami. Bo jak zawsze kazdy chce jechać ale nikt za organizacje wziąść się nie chce:)

Gość Franczeska93
polecam chałupy-piekne widoki lasy zatoka i morze.same pola namiotowe duuzo mlodych ludzi :))blisko do władysławowa mozna przejsc sie pieszo lub rowerem-super drozka rowerowa :p

Gość Sraluch
Też zajebista opcja.Rower jest łatwy do ukrycia i poręczny.Co do pól namiotowych to już bym wolał gdzieś w głuszy.Nie wiem czemu ale boje się kradzieży.Przedstawiam takie ocje najtańsze z możliwych.Wręcz suvivalowe wczasy.Cały ekwipunek w jednym plecaku, szałas zamiast namiotu i stu procentowa natura.No ale nie każdy tak lubi.Możecie wynając domek nad jeziorem.Nie wiem czy są takie w chałupach, ale powinny być.

Tak tak są lecz zapraszają raczej rodziny na wypoczynek cieszę. My jednak nie planujemy być zbyt cicho przecież jedziemy się rozerwać wypić coś pograć na gitarze pośpiewać, nie zamierzamy się przed nikim ukrywać :)

Gość anka883
ja wybieram się na wakacje do Barcelony, jestem pod wrażeniem tego miasta, bo jest przepiękne! sami zobaczcie: http://turystyka.wp.pl/gid,11238620,title,barcelona--idealne-miasto-na-wiosenny-weekend,galeria_zdjecie.html a może był ktoś? jak wrażenia?

Gość BejbiMen
Ja bym pojechać zwiedzić dookoła Polski jakieś piękne polskie miasteczka bo jest ich duużżżżo http://turystyka.wp.pl/gid,11238628,title,polska--najpiekniejsze-miasteczka,galeria_zdjecie.html

Gość gość
A ja poszukuje ludzi do wyjazdu na Ukraine do Odessy nad Morze Czarne. Koszt pobytu 2-3 tygodnie to nie cały 1000zł plus ok 300zl na jedzenie i imprezy. Morze ciepłe, pogoda super, mozna zaszyć sie gdzieś na plazy albo ruszyc w dziki wschód. Nie bedzie to mój pierwszy tam wyjazd ale co roku wracam bo jest nana kieszen studenta. W tym roku moja stala ekipa nie jedzie i brak mi ludzi do mieszkania. A wieczorkami to i dyskoteka na plazy albo i statku sie znajdzie. Jak ktoś chetny albo chce wiecej info to ; wakacje.odessa@gmail.com

Gość Alkaaaa5
a nie ma chętnych na wyjazd do Kenii w Afryce bardzo bym chciała zabrać się z taką ekipą bo wychodzi taniej jak poprzez biuro podróży. No i o wiele więcej można zwiedzić a ja zajmuję się fotografią przyrodniczą i dla mnie siedzenie d**ą na plaży odpada.

Gość gość
Podbijam:classic_cool:

Gość Central Coast
Polecam środkowe wybrzeże.:classic_cool:Morze only.:classic_cool:

Gość gość
wróciłem z Andaluzji, która polecam cudowne średniowieczne miasteczka, kamienne Sevila, Cordoba, Alhambra! samych plaż nie polecam, jedzenie porażka

Gość Adelajdam
Ja w przyszłym miesiącu wybieram się na wycieczkę Capri Tour (z oferty Almaturu), jak sama nazwa wskazuje - do Włoch. Jeśli chodzi o wycieczki z nimi, nie mam żadnych obaw, bo jeżdżę z tym biurem regularnie, a we Włoszech jeszcze nigdy nie byłam.

Gość nononose
Polska

Gość gość
Ja już kilka razy wyjeżdżałam z biurem podróży http://turystykastudencka.pl/p/29 . Jeśli zależy wam na super atmosferze, fajnym towarzystwie, integracji to szczerze polecam! W tym roku jadę do Bułgarii, Obzor. Polecam u nich Czarnogórę i Chorwacje.