Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość langgust

nowe mieszkanie ŁÓDŹ

Polecane posty

Gość langgust

chyba bardziej opłaca się kupić nowe mieszkanie niż używane? Kogo sprawdzonego możecie polecić? Żeby nie robił fuszerki

Gość bodzio10
Wiem ze w Lodzi rozpoczyna inwestycje znany deweloperJWC blisko centrum.Dodam ze to doswiadczony inwestor ma wiele ukonczonych inwestycji w roznych miastach a mieszkania ciesza sie powodzeniem .

Gość lodziankka
co z tego , jak deweloperskie mieszkania mają nieciekawą lokalizację,blisko ulicy bez infrastruktury albo na zadupiu bez infrastruktury

ja bym czekal do polowy jesieni na kupno mieszkania , druga sprawa jest taka ze wiekszosc wpadek deweloperskich wychodzi do 3 lat uzytkowania mieszkania ,wiec jesli kupisz nowiutkie to licz sie z tym ze wady wynikajace ze slabej jakosci moga wyjsc - na rynku wtornym juz to wszystko wyszlo...wiec wiesz z czym masz do czynienia. Kupilbym jakies 5 letnie mieszkanie w dobrej lokalizacji mimo iz to o wiele wiecej kosztuje ale pamietaj przy nieruchomosciach - 3 x lokalizacha :)

Gość w łodzi nowe mieszkania
to gówno. wiem dużo na ten temat. i jestem stąd.

Gość langgust
znalazłem mieszkanie blisko centrum, tzn. niedaleko piotrkowskiej, nie wiem jakoś mi bardziej pasuje nowe mieszkanie, wcześniej dużo wynajmowałem i różnie to bywało, poprzedni wynajmujący i właściciele nieraz niezbyt dbali o dane mieszkanie i trzeba było się ewakuować więc wolę mieć swoje od a do z

Gość bolek15
Mam podobne zdanie co poprzednik bo kupujac nowe to zawsze mozna po swojemu wykonczyc w zaleznosci od kapitalu jakim sie dysponuje.Czasami mozna rozlozyc w czasie bo nie kazdyt posiada taka sume zeby miec wszystko na luks z czasem sie do tego dochodzi.

Gość langgust
później mieszkanie łatwiej też sprzedać lub wynająć jeśli mamy je od początku, dlatego proszę o jakieś info odnośnie deweloperskich mieszkań? Polecacie jakieś osiedle?

Gość dewloperzy wszyscy tak
oszczędzają na materiałach, że po 20 latach, "nowe" budynki będą nadawały się tylko do wyburzenia. A stare czyt. lata 80,90 jeszcze 100 lat postają.

Gość lodziankka
sama widzialam jak w ogłoszeniach ogłaszaja sie - budynki z cegły a tak na prawde 2 pierwsze były z cegły a następne stawiali styropianowe klocki i wlewali tam beton, ale ludzie płacą za cegłę

Gość lodzia 2
nie wiem skad takie informacje ale skoro na fundamencie stoi 3 pietrowy budynek to nie moze byc ze steropianu to jakies bzdury.Ponadto przeciez sa piwnice to co tez steropian chyba suporeksu to bym sie szybciej zgodzila.Ludzie mieszkaja w mieszkaniach ktore wybudowal deweloperJWC przez nascie lat i nic sie nie dzieje poza oplatami a to chyba normalne.

Gość wlodek1
Mam pytanie czy deweloper JWC rozpoczal inwestycje bo moj kuzyn poszukuje mieszkania do kupienia nowego.Wiem ze miala ta inwestycja mia ruszyc w tym roku.

Gość arkk341
z tego co wiem to jwc wybudowało w Łodzi osiedle Centrum, blisko Piotrkowskiej. Co do tego dewelopera to już buduje od wielu lat, nic złego z jego budynkami się nie dzieje, na pewno też nie oszczędza na materiałach

Gość gość
Mam podobne zdanie co poprzedni wpis bo obserwuje inwestycje tego dewelopera bo wiele moich znajomych kupilp mieszkania i jak wynika z ich wypowiedzi nie narzekaja na wybor tego inwestora.

Gość hatarasiek
Akurat wolnych mieszkań to jest całe mnóstwo, najlepszy tego przykład - http://tabelaofert.pl/nowe-mieszkania/Łódź I większość podchodzi pod MDM. Plus Łodzi jest taki, że w dalszym ciągu w tym mieście zakup nieruchomoście nie oznacza potężnych kosztów.

Gość klementynka1986
Na Bałutach w Łodzi powstaj***ardzo fajna nieruchomość, Villa Romanów. NA stronie www.villaromanow.pl można znaleźć opisy mieszkań i wizualizacje osiedla - zapowiada się całkiem nieźle. No i to sprawdzony developer:) Codziennie mijam ich baner reklamowy - wygląda naprawdę ładnie. Co prawda osiedle dopiero się buduje, ale... :)

Gość kotek8181
klementynka, ja tez się właśnie zastanawiam nad Villą Romanów. Znalażłam fajne mieszkanko z ogrodem, idealne dla mojej rodzinki http://www.villaromanow.pl/?acme_product=mieszkanie-1.6 i właśnie nie wiem czy się skusić.... udało ci się dowiedzieć czegoś więcej? Podoba mi się to, że jest takie przestrzenne, ma 3 pokoje, a z salonu nawet można zrobić 2 pokoje, no i te tarasy i ogródek..... ten ogródek mnie bardzo kusi bo to świetna sprawa mieć swój prywatny kawałek zieleni w mieście :-) I dla dzieci świetna frajda....

Gość gość
Jest dużo nowych inwestycji w różnych okolicach, pytanie jak na to wszystko zareaguje rynek, popatrzcie - https://tabelaofert.pl/nowe-mieszkania/lodz Tak więc pytanie jaka dzielnica was interesuje oraz czy posiadacie na to stosowny budżet.

Gość gość
Ja wolę kupić nowe mieszkanie. Właśnie jestem na etapie szukania i zainteresowały mnie mieszkania na Srebrzyńskiej 42. Byłem w biurze sprzedaży, obsługa SUPER !. Pani podpowiedziała mi kilka ciekawych rozwiązań. Mieszkanie które mnie interesuje http://www.apartamentyzdrowie.pl/pl/etap-1,p,3,m,K2.III.4.html

Gość monika7777
ja też słyszałam same pozytywne opinie na temat Apartamentów Zdrowie. Warto się zainteresować ;))

Gość Patii985
Z tego co się orientuję ruszyli z budową. Jestem ciekawa efektu końcowego. Wcześniej były tam zakłady Lenora i nie wyglądało to dobrze. Jak najwięcej takich inwestycji, dzięki temu Łódź się rozwija i coraz lepiej wygląda :)

Gość gość
Szukam mieszkania w Łodzi i też mnie zainteresowały tam mieszkania ze względu na lokalizację. W Internecie mają dobre opinie. Czy ktoś już może kupiła tam mieszkanie i może coś więcej napisać?

Gość paniawokado
Ja kupiłam mieszkanie w Łodzi na Villi Romanów i póki co jestem bardzo zadowolona. Wprawdzie kluczy do mieszkania jeszcze nie mam bo budowa cały czas trwa, ale widziałam że idzie to wszystko bardzo sprawnie. Deweloper ma bardzo dobre opinie także nie ma strachu co do przyszłości inwestycji. A samo osiedle zapowiada się pięknie - dużo zieleni, spokoju, nowoczesne bloki. Już nie mogę się doczekać :D

Gość Ewwaaa
Ja kupiłam mieszkanie w Apartamentach Zdrowie. Polecam bo lokalizacja jest najlepsza w Łodzi :). Budowę można śledzić na ich stronie www, bo zainstalowali kamery :). Już nie mogę się doczekać przeprowadzki!!

Gość alinamalina00
Paniawokodo to może będziemy sąsiadkami bo też kupiliśmy z mężem mieszkanie na Villi Romanów :D Już nie mogę się doczekać aż się wprowadzę i zacznę urządzać mieszkanko :) Jeśli mieszkania będę rzeczywiście tak piękne jak projekt na stronie http://www.villaromanow.pl/ to będę mega szczęśliwa. Trochę się nasłuchałam o tym jakie to Bałuty złe itp. ale moim zdaniem to nigdy tak naprawdę nie wiadomo jak się trafi. Dla mnie lokalizacja jest super bo i ja i mąż mamy całkiem blisko do pracy stąd :)

Gość gość
Świetne miejsce w Łodzi to http://www.rozyckiego28.pl/ doskonała lokalizacja bo mała ulica na przeciwko parku a rzut beretem do ścisłego centrum. Fajnie, nowocześnie pomyślany budynek. Nie możemy sie doczekać wprowadzki :)

Gość gość
My niedawno kupiliśmy nowe mieszkanie z mężem na osiedlu Złoty Dąb, na ul. Podchorążych 71 :) Piękny, nowy blok http://samson-dom.pl/ . Jestem przeszczęśliwa i nie mogę sie doczekać urządzania naszego wspólnego gniazdka.

Gość marceLimka
Właśnie zarezerwowaliśmy mieszkanie na Villi Romanów :D Długo się zastanawialiśmy z mężem, ale w końcu decyzja zapadła. Świetna lokalizacja osiedla, cisza, spokój, zieleń wkoło. No i do przedszkola nasza Zuzia będzie miała blisko :) Już nie mogę się doczekać kiedy się wprowadzimy ;)