Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość twojekoszulki

ręcznie malowane dla maluszka :)

Polecane posty

Gość twojekoszulki

Witam wszystkie mamusie :) Mam pytanie. Co sądzicie o ręcznie malowanych motywach na koszulkach dla dzieci? Hobbystycznie maluję różne motywy/napisy na koszulkach i ostatnio dostałam dość nietypowe zamówienie - koszulka dla trzylatka z jego ulubionym autkiem z bajki :) Podołałam, paczka poleciała do zainteresowanego i ucieszony biega w niej gdzie tylko się da. Chciałam Was zapytać o zdanie na temat wykonania, i zrobić tzw 'badanie opinii publicznej' czy duża ilość mam, cioć itd byłaby chętna na taki prezent dla malucha :) może któreś z Was chciałyby nawet coś zamówić :) Koszulki kupuję nowe na wskazany rozmiar (ewentualnie można też wysłać koszulkę do mnie) a całość kosztuje jedynie 27zł (nowa koszulka + obrazek / napis + wysyłka listem poleconym) czy to jest drogo? :) Proszę o dołączenie do dyskusji i pozdrawiam :) poniżej dodaję ową koszulkę o której wspominałam: http://img199.imageshack.us/img199/9229/img5317h.JPG

Gość karakarajki
bardzo fajna koszulka, z checia bym taka kupila :)

Gość zonaKraka
A z jakiego miasta jesteś? Te farbki na pewno się nie spiorą? I koszulka jest z dobrej bawełny? Bo na zdjęciu się błyszczy... Ja dla swojego szukam bezskutecznie koszulki z Krecikiem, więc pewnie bym skorzystała w razie kupowania nowych ubranek. Tylko pewnie przyda się wybór kolorów i długości rękawa.

Gość cooleczka88
rozumiem autorko, ze zaplacilas licencje za wykorzystywanie znakow towarowych Disneya??

Gość gewgwregwe
Dzisiaj weszłam do dużego sklepu z odzieżą dziecięcą i oglądałam koszulki z krótkim rękawem właśnie za 27 złotych. Były zwyczajne a jak na takie cena była absurdalna. Skoro więc takie koszulki mogą kosztować 27 zł, to tym bardziej twoje rękodzieło. Tylko wiesz że obrazki są zastrzeżone?

Gość możesz byc w ciazy ale
cooleczka88 - ale problem robisz. Ja piernicze skąd sie takie baby problemowe biorą?

Gość sama kupilam farbki
i malowalam dzieciom na koszulkach różne wzorki i niestety nie sa te farbki tak trwałe jak nadruki taśmowe. Jak mam placić za takie coś to wolę kupić w tej cenie oryginalny disneyowski podkoszulek. Co innego jakby na koszulkach byly jakieś fajne obrazki i napisy jak np z Endo. Coś unikalnego ale nie taśmowy zygzak. To przecież bez sensu.

Gość kleopatra,,.,
Wydaje mi sie ze nie duzo, ale tak szczerze to w smyku widzialam z tym autkiem za 30zl motyw komputerowy ale wykonanie na pewno ladniejsze niz reczne, chociaz jak bym nie mogla gdzies czegos kupic to za takie pieniadze spokojnie bym sie zdecydowala zamowic u ciebie.

Gość kleopatra,,.,
No wlasnie, autorko, wejdz sobie na strone internetowa endo i mozesz posciagac fajne pomysly, my kupilismy z tamtej strony fajna bluzeczke z napisem ,,czuje sie gwiazda,, fajnie corka wszystkim potem mowila ze sie tak czuje;). Wiecej bys miala chetnych jakbys wymyslila jakies fane teksty na te koszulki niz obraski, wiem ze duzym zainteresowaniem ciesza sie czarne koszulki, body dla dzieci metalowcow. Moze jakies koszulki na dzien metalowca(nie wiem czy juz byl czy ma dopiero byc)? Ale wiem ze kolozanka szukala w necie czegos dziwnego dla dziecka.

Gość jugo
ojej, z autkiem to jest chyba przykład, no nie? mi się wydaje że może chwycić takie malowanie na zamówienie, co tam sobie dziecko wymarzy, do tego jakiś napis, np. "koszulka maciusia" czy co tam rodzice chcą. koszulka będzie jedyna w swoim rodzaju. cena niezbyt wygórowana. ja bym kupiła, np. na prezent

Gość twojekoszulki
karakarajki jeśli chcesz się ze mną skontaktować to mailowo :) twojekoszulki małpa interia pl

Gość twojekoszulki
zonaKraka obrazek się błyszczy gdyż jest zdjęcie 'na mokro' robione :) na maila można podesłać mi propozycję gdyby ktoś był zainteresowany jakimś konkretnych rozmiarem koszulki, kolorem, i obrazkiem oczywiście :) koszulka jest super jakościowa 100% bawełna :) mój mail twojekoszulki małpa interia pl

Gość twojekoszulki
zonaKraka jestem ze Śląska. między Tychami a Bielskiem mała miejscowość :)

Gość twojekoszulki
gewgwregwe no ja mam z tego naprawdę niewiele, a koszulki są dobrej jakości 100% bawełna. Chciałam zapytać o zdanie gdzieś na forum czy taka cena nie jest za wysoka bo w sumie nie chodzę po sklepach dziecięcych:) a akurat dostałam takie nietypowe zamówienie i długo nad nim ślęczałam ale byłam zadowolona z efektu :) tak zdaję sobie sprawę że ten motyw może być zastrzeżony itd jednak no to tylko dałam na przykład :) na maila można mi podsyłać propozycje z obrazków itd a ja coś wykombinuję :)

Gość twojekoszulki
'sama kupilam farbki' no mnie dość dużo kosztowały te farby i powiem Ci że nie dostałam jeszcze żadnej wiadomości by obrazki się sprały - przy odpowiednim traktowaniu nic się nie dzieje z taką koszulką :) a wiem bo sama noszę sobie własnoręcznie malowane rzeczy :)

Gość twojekoszulki
kleopatra,,., No rozumiem to tylko przykład :) Chciałam tylko zapytać o opinię czy coś takiego ma szansę się przyjąć, jak cenowo - czy drogo czy nie :) oczywiście obrazek, napis jestem w stanie zrobić jakikolwiek - można spokojnie wysyłać do mnie propozycje :) mój mail twojekoszulki małpa interia pl dziękuję poszukam czegoś na tym endo :) generalnie realizuję to co ktoś sobie zażyczy :)

Gość twojekoszulki
jugo dokładnie o to mi chodzi to tylko przykład :) chciałam tylko wiedzieć czy to ma rację bytu, czy znaleźliby się chętni na takie coś - czy cena jest okej :) ja kokosów z tego nie mam bo dobra jakościowo koszulka i farby kosztują ale powiedzmy że nie wychodzę na minus, a ktoś ma szansę zamówić niepowtarzalny napis na koszulce :) dokładnie o to mi chodzi co napisałaś np 'koszulka Emilki' do tego jej ulubiony kotek z bajki i już jest prezent :)

Gość do uja
To tanio. Za samą robocizne brałabym z 12 za godzine( a to i tak mało), w końcu umiejętność rysowania, to nie coś co potrafi każdy.. Zresztą ręczna robota jest w cenie... z tym że niestety spora część ludzi ma to gdzieś, nie docenia czyjejś pracy.

Gość 12 za roboczogodzine to smiech
czesc osob ma to gdzies, bo jak sie laski na ryku sprzedaja za 5 zl za roboczogodzine to ciezko zeby bylo inaczej - a z drugiej strony jesli jestes naprawde dobra w tym co robisz i masz nowatorskie pomysly to i prace za ktora liczysz 100 za roboczogodzine sprzedasz od reki za granica nie do pomyslenia jest by nie cenic wlasnej pracy, pozostaje podziekowac takim osobom jak wy, ktore schodza do stawki glodowej ja licze sobie od 50 do 100 zl za roboczogodzine i to netto, zaleznie od skomplikowania projektu i mam sprzedaz ale nie biore sie za ubranka dzieciece bo jesli nie wie sie gdzie mozna miec zbyt na towar luksusowy i wystawia sie na allegro, to lepiej w ogole sie za to nie brac

Gość twojekoszulki
do uja traktuję jak narazie to jako hobby a nie zarabianie konkretnych pieniędzy - wiadomo narazie rozeznanie czy coś takiego się przyjmie itd :) dzięki za opinię

Gość twojekoszulki
'12 za roboczogodzine to smiech' dzięki za wypowiedź. Jak narazie zaczynam, generalnie maluję na bluzach i koszulkach zwykłych - nie dziecięcych i też jest zbyt, a ceny już bardziej 'normalne' :) Dostając prośbę o obrazek dla dziecka zgodziłam się i teraz po prostu szukam opinii matek które chadzają po sklepach dziecięcych czy to drogo czy nie, czy się podoba, czy byłyby chętne :) ot tyle.