Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość schudlammm

Pomóżcie ! Nie wiem jak wyjść z tej diety.. Prosze!

Polecane posty

Gość schudlammm

Hej, wiem ze to było głupie , ale nic innego na mnie nie dzialalo. Mam 171 cm i wazylam 82 kg.. w 2 tyg zrzucilam 8 kg.. Jadlam 500-600 kcal dziennie i cwiczylam. Jak mam wyjść z tego żeby nie było efektu jojo? Proszę o pomoc..

Gość no j
stopniowo dodawac kalorie i cwiczyc dalej

Gość mendii
jeju tez tak chce ale caly czas sie rzucam na slodycze jak leza na stole... :( ddawaj co tydzien o 100 wiecej :)

Gość schudlammm
Dzieki za rady. Mendii ja tez kochałam słodycze, ale jak widzisz ze waga leci w dol to to jest o wiele lepsze ;p

Gość viki022
Oblicz sobie dzienne zapotrzebowanie kaloryczne i go nie przekraczaj to nie powinnaś przytyć.

Gość mendii
jeju cudownie ja probuje walczyc ale poprostu jak widze ze cos lezy to kurde sie nie moge oprzec bo jak jest schowane to dobrze.. eh

Gość mendii
jeju jak ty to zrobilas ze sie powstrzymalas od slodyczy? co cwiczylas i jak dlugo? pomoz. jestes duza inspiracja dla mnie

Gość schudlammm
Mendii, to były ciężkie 2 tyg nie będę ukrywać. Rano jadlam jogurt z platkami fitness 250 kcal później jabłko ok 50 kcal, jak wracałam do domu to o 16:00 jadlam cos od 200 do 300 kcal. Np. serek wiejski + jajko a jak bardzo pragnelam słodkiego jadlam batonik fitness i zawsze do posiłku herbate zielona, bo po niej nie chciało mi się więcej jesc ;) od 18 do 19:30 albo 20:00 ćwiczyłam.. Mel B, chodakowska, taebo itd. Potem pod prysznic i do łóżka.. Jakos minely te 2 tyg :) I najważniejsze to zmniejszyl mi się żołądek :) Planuje jeszcze 4 kg, ale w mniej radykalny sposób :D

Nie sądziłam że można w taki krótkim czasie tyle schudnąć.. świetna robota !

Gość wrerwerwe
dla mnie czysta glupota, byc moze rozwaliłas metabolizm na lata