Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę autko

leasing w UK

Polecane posty

Gość chcę autko

Ktoś z Was brał? Ile płacicie? Jakie autko wzięliście? Na jak długo?

Gość kafeteryjka...
tez bylabym zainteresowana info czy sie w ogole to oplata. ostatnio wlasnie rozmawialam ze znajoma i mowila jakie to swietne oferty sa (dla osob prywatnych, nie na firme) z calymi pakietami, naprawami itp ze niczym sie nie martwisz, tylko sobie spokojnie jezdzisz nowym autkiem. Cena nowego auta z salonu dramatycznie szybko spada wiec i moze sie oplaca... ale fajnie byloby uslyszec opinie osoby ktora wlasnie ma samochod z leasingu :)

Gość chcę autko
Nikt nie ma autka w taki sposób?

Gość jupi jupi jaj
nie opłaca się w ten sposób

Gość chcę autko
A skąd wiesz? Masz z tym do czynienia?

Gość jupi jupi jaj
też chciałam kiedyś tak kupić - nie opłaca sie lepiej kup z ogłoszenia za gotówkę

Mozna kupic samochod na interest free finance , trzeba sie tylko dobrze rozejrzec :-)

Gość chcę autko
jupi ja jej, ale ja chcę autko teraz, potrzebuję je na jakieś max. 2lata i aby nazbierać te 8k to potrzebuję ok pół roku, więc przestanie mi sie opłacać. Nie chcę kupować auta, które będzie mi się psuło.

Gość chcę autko
jupi jupi jaj* miało być :P

Gość kaczor55
Kurcze trochę trudna sprawa. Ja mam leasing w www.impuls-leasing.pl może zadzwoń do nich i popytaj. Myślę że ktoś w obsłudze klienta Ci doradzi.

Gość gość
A nie lepiej w Polsce? Wziąłem w leasing używane maszyny introligatorskie i kserokopiarkę w mleasing.pl, na 72 miesiące bez pierwszej wpłaty, a oprocentowanie tylko 3,99% i założyłem firmę poligraficzną. Nie wymagali zabezpieczenia, bo tytuł własności banku do maszyn stanowi element zabezpieczenia umowy leasingu.

Gość gość
No chyba cie nieźle porąbało. Biorąc tam, zapłacisz horrendalne ceny. Sam mieszkam w Irlandii, ale leasing tylko w Polsce! Korzystam z http://mleasing.pl/ , tutaj już w ogóle warunki są mega korzystne w porównaniu do innych ofert, a co dopiero w UK.

Gość gość
O ile wiem, to kiepsko jest pod tym wzgledem w UK. Sam wzialem w Polsce poprzez mleasing.pl . Ludzie nawet nie wiedza, jak korzystne warunki mozna znalezc w kraju :) Przejrzyjcie zreszta oferty.

Gość gość
SZUKASZ NOWEGO SAMOCHODU NA FIRME? NIE MUSISZ JUZ WIECEJ SZUKAC ! SKONTAKTUJ SIE NAMI ! ZAJMUJEMY SIE LEASINGIEM I FINANSOWANIEM WSZYSTKICH TYPOW SAMOCHODOW. GWARANTUJEMY ZE DOPASUJEMY OFERTE DO KAZDEJ KIESZENI ! ZADZWON JUZ DZIS POD 020 3535 7732 DO NASZEGO BIURA W LONDYNIE • Specjalizujemy sie w leasingu i finansowaniu pojazdow • Zrownujemy nasze ceny do cen konkurenta • Szeroki wybor akcesoriow samochodowych • Duzy wybor metod finansowania zakupu samochodow • Samochody dostepne rowniez z naszego magazynu • Dostawa nowego auta pod wskazany przez klienta adres w UK • Pomagamy rowniez nowym firmom uzyskac leasing juz od pierwszego dnia dzialalnosci • Obslugujemy po polsku , procedura jest przyjazna i prosta, gwarantujemy szybkie zalatwienie formalosci Malgorzata tel: 020 3535 7732 email:margi@crusadervehicles.co.uk www.crusadervans.co.uk

Gość anula92
Ja brałam, kie sportage. Place 180 funow i mam spokoj ze wszystkim. Nie wiem czy jeszcze jakas firma sie tym zajmuje w uk, ale ja korzystalam z pomocy Profit Tree