Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prezes kwiaciarni

ospomox

Polecane posty

Gość prezes kwiaciarni

czy ktoras podawala swoim dzieciom ten lek?Prosze o opinie na temat tego leku,czy jest silnym antybiotykiem?na co przepisywali wam lekarze ten antybiotyk?

Gość Iżi baba
Mi lekarz ostatnio przypisał. Mówił, że to słaby antybiotyk. Brałam go karmiąc piersią. Miałam początek zapalenia oskrzeli.

Jak dla mnie to jest dobry lek. Moje dzieci nie miały po nim żadnych problemów. Choroba szybko znikała. Sama go tez zażywałam jak byłam mała.

Gość kleopatra,,.,
Moja corka wlasnie dzisiaj go skonczyla. Lekarz przepisal ten antybiotyk na gardlo i na dychanie. Gardlo juz nie boli ale corka jeszcze troche dycha zastanawiam sie czy nie isc po jeszcze. Koniecznie trzeba brac cos oslonowo. To chyba jakis popularny antybiotyk bo pamietam ze wczesniej calkiem inny doktor tez nam go przepisal na gardlo.

Tak to jest jeden ze słabszych leków tak samo jak duomox. Obecnie lekarz przepisał mojemu synowi Klabax i nie jestem z niego zadowolona. Syn miał po nim biegunkę do tego skutek uboczny- zawał ;/

Znaczy się mój syn nie miał zawału, ale przeczytałam na ulotce, że może być taki skutek uboczny

Gość kleopatra,,.,
Mentopl Nie strasz, juz myslalam ze w tak mlodym wieku...