Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leila387383

Zwiazek z hindusem !!!!!!!!!!! pilne

Polecane posty

Gość leila387383

co sadzicie o zwiazku z hindusem, urodzil sie w usa, jest bardzo wierzacy (hinduizm religia), studiuje w polsce medycyne, jest 6 lat starszy , wszystko fajnie przystojny, madry , z poczuciem humoru ale mam obawy, prosze o pomoc!

Gość mika 2323
obawy ? fajny przecie jest

Gość 123 kam 321
jak wierzacy to odposc, moja kuzynka wlasnie jest w takim zwiazku jak jego rodzinka przyleciala to udawal ze t kolezanka, masakra, duzo gadaja malo robia

Gość czarodziejuk
a fu z hindusami smierdza i maja skore koloru gowna

Gość no wlasnie-duzo gadaja a malo
robia, ciagle wielkie slowa a zero czynow albo czyny sprzeczne ze slowami, poza tym zbyt pewni siebie,egoisci, klamcy,kombinatorzy, no i smierdza

Gość leila387383
on raczej ma amrykanski styl bycia, mimo wzystko nosi te bransoletki i wisiorki ze swoimi bostwami, jego siostra wyszla za maz nie dawno z hindusa , jego rodzice tez sa lekarzami tyle w usa hmm nie wiem wlasnie mam obawy ze to inna religia

Gość iwueweu3
zgadzam sie z czarodziejuk .. to jest dno... zadna francuzka, belgijka czy nawet amerykanka, chocby wazyla 130kg nie zwiazal sie z hindolem, tylko polki sa do tego zdolne!

Gość Bardzo duzy rachunek
zalezy z jakiego srodowiska pochodzi. Jezeli rodzice to wyksztalceni ludzie, na pewno nie obwieszaja sie zadnymi religijnymi breloczkami, nie wUS przynajmniej. Cos mi tu nie pasuje

Gość leila387383
nie obnosi sie az tak ale takie cos nosi hmmm jest czysty zadbany, jest kulturalny w stosunku do mnie i innych, chodzi na silke i wogule... ja polakow mam dosyc leca tylko na wyglad, wszedzie w polsce za granica, to ze mam cos do powiedzenia , ze moge cos dobrego ugotowac itp nie ma znaczenia, przy tym czuje sie kobieta, sama jestem atrakcyjna dziewczyna mimo wszystko on jest niczego sobie widze jak panienki sie patrza na niego ..., tez w tym kierunku mam obawy, czy nie ebdzie zdradzac itp

Gość Luther.
A Hindusi lecą na wizę:)

Gość tylko dyskretnie proszę
będziesz mu turban musiała wiązać co rano

Gość yyyKafeKrytykant
a dlaczego studiuje w PL a nie w USA?

Gość leila387383
taniej gi wychodzi studiowanie w pl, wczesniej tam juz skonczyl mikrobiologie

mam dobrego przyjaciela hindusa. Problem z nimi jest tego typu że rodzina jest dla nich zawsze na pierwszym miejscu i to czy będziecie razem czy nie tak naprawdę zależy tylko od jego rodziców (jeśli jest wychowany w tej tradycji) i czy "gwiazdy " wam sprzyjają. a to czy zdradzać będzie? heheheheh zależy czy jest typem babiarza a nie od pochodzenia ;)

Gość leila387383
spotzkam sie z nim 3 miesce, on sie smieje ze jego rodzice marza zeby sobie znalazl nie wazne jakiej religii byle nie lenia do roboty jakas dziewczyne z ambicjami i wyksztalceniem, tak kiedys mi powiedzial w formie zartu

nie przekonasz się jak będzie jeśli w to nie "wdepniesz" ;) tak naprawdę nikt na tym forum tutaj ci nie doradzi czy masz z nim być czy nie (no chyba ze byłby to praktykujący i wierzący muzułmanin z Kataru ;) a hinduizm jest dobra religia) poznaj jego rodzinę. Przyglądaj się jak ojciec traktuje matkę ( jeśli w porządku to ok) to twój wybór czy chcesz z nim być czy nie ;)

Gość lekarze w Stanach
to zamozni ludzie. nie potrzebuja oszczedzac na czesnym . Cos jest nie teges

Gość Gutenberga
A ja powiem tak sama jestem wyznawczynia hinduizmu i znam wiele mieszanych par ona Polka on hindus. Wiesz generalnie to nie ma na to reguły znam bardzo udane małżeństwa (wszyscy Hindusi bardzo religijni zony mniej lub bardziej,) znam tez raczej kiepsko dobrane pary. Wiecej jednak jest tych udanych związków i nie zauważyłam aby zony były do czegoś pod kontem religijnym zmuszane. Owszem przychodzą wspólnie do świątyni ale zony zachowują sie naturalnie do tego co czuja nie muszą udawać ze wierzą gorliwie. Generalnie jesli on ci odpowiada to nie ograniczaj sie oceniając ze to hindus bo takie myślenie może być krzywdzące.

Gość leila287282728
boje sie o trkatowanie kobiety imie tez ma hinduskie typowo

Gość Lovely11
czesc.Dobrze ktos tutaj napisal ze cos smierdzi w tym wszystkim-pewnie to ten hindus!!!