Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gghhhhhgg

mam mentalnosc dziecka a jestem stara krowa

Polecane posty

Gość gghhhhhgg

jestem mama dwojki dzieci,mam meza wlasna rodzine.W domu czuje sie w tych rolach fajnie,tak jak czuje sie matka i zona.Ale np w pracyr i wogole poza domem mam mentalnosc dziecks.Mam znajome ktore sa w moim wieku ale bez wlasnych rodzin.Wygladam na dodatek jak nastolatka,kazdy odejmuje mi lat i tak tez sie czuje,a w pracy to juz najbardziej,bo tam jedna ma 40lat i na tyle wyglada i jako jedyna ma dzieci,reszta w podobnym do mojego wieku to zero rodzin itp... ktos tak jeszcze ma?

Gość Marta.222
co to znaczy mentanosc dziecka??? czym to si eobjawia??? (oprocz wygladu)....mentalnsoc to co to jest wg ciebie? jestes glupia,nieogarnieta naiwna,placzliwa,obrazalska,nieodpowiedzialna....czy co?????? Paulo Cohelo pisal ze to dziecko ktor jest w nas jest siwete i nie wolno go zabijac...a nawet powinnismy czasem pozwolic dojsc mu do glosu. Trzeba to umiec rozgranczyc np.spontaniczne fajne poczucie humoru z dziecinadą czy debilizmem ... jest roznica...

Gość gość
gghhhhhgg Witaj. wyglada na to ze masz Zespół niezaspokojenia emocjonalnego. Dawniej "nerwica deprywacyjna"