Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

helena p

co sadzicie o kampani ING rakowi w spak?

Polecane posty

co o niej sądzicie? jest przekonująca? pracuje w konkurencyjnej firmie i tak się ostatnio w biurze zastanawialiśmy nad tą kampanią reklamową. Uważamy ze jest genialna i trafia do odpowiedniej grupy docelowej a co wy o tym powiecie?

Gość wrerwerwe
ja z góry nie wierze w zadną kampanię. sam fakt że to kampania mnie nie przekonuje. a co do ubezpieczen od raka- to chore, bo znacznie lepiej wydac na kasena badania, tu chodzi głównie o termin wykrycia cholerstwa, jak za pózno to nawet Patricck Swayze sie nie uratował

Gość PR.-.-.
dla mnie to najbardziej rzucajaca sie w oczy reklama ostatniego czasu - o ile np. netia i takie inne ze spiewajacym Adamczykiem są komiczne i wiadomo - chcą wcisnac produkt o tyle to... jest jakas masakra! ma na celu zmylic po czesci odbiorce - że to niby akcja społeczna, że oni tacy dla ludzi, dla potrzebujących... no dla mnie to nie na miejscu troche, a target? ile osob ma raka tak naprawde? a PR ma byc taki że ING bedzie utozsamiany jako bank nie ten ktory jest reklamowany przez szymona w sukienkach, podstarzałą i już niezbyt piekna jak niegdys Juliette B. czy może Czaka norisa tylko ... no wlasnie reklamowany rakiem... chwyt moze i dobry, ale mi sie nie podoba, zero walorów estetycznych i nie jestem naiwna,nie przemawia do mnie...bo probuje byc zbyt cwane :)

Gość dzieciarbatu
Sądzę, ze chcą przekonac potencjalnych klientów, by kupili u nich polisy.

Gość sprytna ale niesmaczna reklama
ogólnie źle to rozegrali, ale ja z zadnych ubezpieczen nie korzystam....a tak w ogole to moze oni liczą że osoby z rakiem przeniosą swoje majątki do ich banku i opuszczą padół zostaiwając im hajs? czy raczej to wtedy przepada na rzecz państwa? tylko czy skarb państwa siega i szuka takiej kasy?

Gość wrerwerwe
zreszta kazde mozliwe ubezpieczenie to bzdura i wyciaganie kasy. krew mnie zalewa, jak musz ezapłacic to szkolne, nie wiem na co

Gość te kampanie bardzo skrytykowan
o ( chaba podano do sadu) bo wprowadza w blad, zadne ubezpiecznei nie lecza i nie zapobiegaja rakowi, gorzej, bo usypia czujnosc.

Gość prawictwo pospolite122
ing jest słabe .. eurobank daje najlepsze na rynku konto bankowe

Gość dzieciarbatu
Ja negatywnie. Znam się troszkę na ubezpieczeniach i regulacjach ich dotyczacych, a także na praktyce i problemach - nikt na tym nie skorzytsa oprócz ubezpieczyciela.

dzieciarbatu zgadzam się z tobą w 100%. Czytając ogólne warunki umowy byłam zszokowana ile maja wyłączeń i jak bardzo rozwleczone są wypłaty. I nie mowie tego dlatego ze pracuje dla konkurencji ale jestem zszokowana ponieważ z tego co wiem odkąd prowadza tą kampanie ludzie tam wala oknami, chociaż to ubezpieczenie to straszny badziew.

Gość wrerwerwe
"helena p czyli spostrzegacie ja bardziej negatywnie czy pozytywnie?" che che, ciekawe gdzie ta geniuszka pracuje... LOL chyba budzetówka, ze czytac nie umie

Gość dzieciarbatu
Cóż... wola ludzi. Skoro nie czytaj umów będa miec kłopoty. A potem, kiedy trwoga to do..... KNF :) Ale wtedy to już będzie za późno.

Gość Klałdia z działu pi.ar.
a ja sie na bankowości ani ubezpieczeniach w ogole nie znam ale widzac taką reklamę czuję się jako odbiorca jak idiotka i dlatego też budzi czujność, ktos mowi że ludzie walą drzwiami i oknami, to jestem w szoku, widać mają zerowe pojęcie o reklamie,marketingu i psychologii... troche mi żal naiwnych ludzi, ale też wątpie by tak od razu biegli, bo : a) chorzy najczęściej są zoobojętniali i już im nie zależy na niczym b) zdrowi wypierają myśl jakoby mogli być w grupie ryzyka także nie wiem kto tam bije drzwiami i oknami. Są jakies dane?

Gość dzieciarbatu
Werwe nawiązywał do tego, ze zapytałaś, jak SPOSTRZEGAMY reklamę :)

Gość dzieciarbatu
Bo KNF trzeba słuchac wczesniej, a nie post factum. KNF trąbi, by czytac umowy- ludzie to robią? ;) Nie, bo naiwnie wierzą reklamom.

Nic głupszego jeszcze nie widziałam. Straszenie ludzi, żeby znów wyciągać kase. NIGDY w życiu nie wchodzić w takie umowy bo stracicie pieniądze.