Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość umcxc

SPOZNIA MI SIE OKRES

Polecane posty

Gość umcxc

witajcie , mam 19 lat ostatnio.wspolzylismy z chłopakiem 4 dni przed wcześniejszą miesiaczka, która wystąpiła na czas . Dziś mija piąty dzień jak powinnam dostać pkresu I nic . Cykl mam 30 dniowy chora nie jesyem , nie odchudzam sie . Czy to możliwe ze jestem w ciazy ? Czy powinnam czekać.na okres czy udać sie do lekarza ?

Gość umcxc
Nie oczekiwalan tu takich "INTELIGENTNYCH" osób , wydaje mi sie se dzieci nie powinny sie wypowiadac na taki temat ;)

Gość pola3
to juz dnie nieplodne wiec nie bedziesz w ciazy

Gość umcxc
Dodam że zaczal boleć mnie strasznie brzuch I leci mi jakiś bialy śluz z małymi grudkami co to może byc ?

Gość ppppppllllloooon
Jakieś zaburzenia pewnie...tak jak koleżanka mówi to dni nie płodne...okres może się spóźniać przes stres jak i zarówno picie alkoholu ito

Gość umcxc
Kurcze bardzo możliwe , ale alko nie pije , jestem abstynentka I w stresie tez nie żyje :(

Sluz z grudkami to moze byc infekcja narzadow rodnych, lepiej idz z tym do ginekologa.

Gość zaklopoppotttaaannaaa
Może ci się wydaje ze nie żyjesz w stresie a organizm inaczej reaguje...ten biały śluz oznacza ze bedziesz miała za niedługo okres...poprostu małe zaburzenia się wkradły tak jak juz pisałam dieta też może mieć wpływ,to co jesz...

Gość umów się z nim a potem bara-ba
TAK JESTEŚ W CIĄŻY LEPIEJ ZŁÓZ JUŻ WNIOSEK O BECIKOWE ACHA I 10 PROC. DLA MNIE ZA DIAGNOZĘ

Gość umcxc
Poszłam dziś prywatnie I niestety ale moja lekarka jest na urlopie , a innym jakos nie ufan . Wiec dopiero za tydzoen mam wizyte :(

Gość umcxc
No nic , cierpliwie poczekamy na okres a jak nir przyjdzie to i tak pójdę do ginekologa jak wroci ;) dzięki kobitki ;)