Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Strzesisława

ciąża????

Polecane posty

Gość Strzesisława

Cześć wam .. z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi i oczekuje odpowiedzi normalnych a nie jakiś głupich komentarzy .... Mam 17 lat i 2 tygodnie temu kochałam się z moim chłopakiem bez zabezpieczenia ale wyjął go na długo przed finishem Okres mi się już spóźnia dwa dni... i ni wiem co robić Po ostatniej miesiączce przez ten miesiąc miałam stawiane bańki oraz miałam zapalenie pęcherza i myślę że przez to się może spóźniać Brzuch mam opuchnięty i twardy a piersi mnie trochę pobolewają a innych jakieś objawów nie mam Proszę czy mogłybyście mi powiedzieć czemu się on może spóźniać i czy jest prawdopodobieństwo ciąży?

Gość zxzx
Test zrób -przerywany to nie antykoncepcja szczególnie gdy się ma naście lat.

Gość skarabeuszka
rety dziecko wez sie za nauke a noe za sex. w twoim wieku okres moze sie spozniac dwa dni to nie tragedia. nabrzmialy brzuszek haha kolejna histeryczka. zrob test to bedziesz spokojna.

Gość Strzesisława
Ucze się bardzo dobrze jak byście chciały wiedziec -.-

Gość Franz Ferdinand
Wiosna się zbliża bo małolaty zaczynają się marcować i szczenić na potęgę. Na 99 % jesteś w ciąży, ale nie przejmuj się, bo tak jak słyszałem od pewnej laski będącej w twoim wieku że małe dzieci to kupa radości (z przewagą tej kupy).

Gość Strzesisława
mówiłam żadnych głupich komentarzy :P nie ma to jak sie w necie popisywac aby tylko sie dostac na strony np kwejk

Gość zxzx
Przecież ci napisałam żebyś test zrobiła. nikt ci nie powie czy to ciąza czy coś innego bo mogło być róznie. Dlatego zacznij od wyeliminowania jednej opcji a potem myśl nad innymi.

Gość trochę denerwują mnie już
tematy w tym stylu zrób test ciązowy zakupiony w aptece, lub zrób badanie beta hcg z krwi co my Ci mamy przez ekran powiedzieć ? nawet lekarz od razu kazałby Ci zrobić test nikt nie jest wróżką a objawy ktore opisujesz, to objawy występujące przed miesiączką nie wiem czemu wszytskie dziewczyny myśłą, że jak je bolą piersi i brzuch się zaokrągli to od razu ciąża w tak krótkim zcasie od zapłodnienia ? mi brzuch dopiero koło 18 tc się pojawił

Gość Strzesisława
wiem że takich tematów jest dużo bo sama praktycznie wszystki przejżałam i w każdym pisza co innego i Dziekuje za jakieś subiektywne odpowiedzi a nie takie taką jakiś pan napisał są ludzie i parapety no ten pan nalezy do tych drugich Dzisiaj pójdę kupić test bo to najlepsze rozwiązanie