Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co wy byście zrobiły

No nie wiem co mam robić.

Polecane posty

Obecnie jestem w ciąży, mój partner wyjechał do pracy poza granice kraju i zarabia tam całkiem niezłe pieniądze. Niestety nie wiadomo czy uda mu się wrócić do porodu, a po porodzie chciałby, żebym ja dotarła do niego. A ja sama nie wiem co mam robić. Tutaj mam rodzinę, przyjaciół, znajomych, szkołę którą dopiero co rozpoczęłam no i oczywiście pracę, ale w tej kwestii i tak umowa kończy mi się z końcem sierpnia, więc nawet macierzyński mi nie będzie przysługiwał.

Gość to tylko
to zależy co dla Ciebie jest ważniejsze czy rodzina i wtedy dołączysz do ojca swojego dziecka czy znajomi, przyjaciele i wtedy zostajesz

No ale tutaj mam też rodziców, siostrę, którzy ewentualnie mi pomogą i oczywiście rozpoczęłam edukację. Sama nie wiem co mam robić.

Gość to tylko
no ale, dorośnij wreszcie będziesz miała dziecko a one potrzebuje obojga rodziców i czas odciąć pępowinę i budować własne życie a nie trzymać się mamusinej spódniczki

Gość to tylko
studiować możesz także za granicami PL

Gość dorinnna
rozumiem z e rodzice i siostra moga cie trzymac ale znajomi i tzw przyjaciele i zycie towarzyskie sa gówno warte

Gość Werka8765
O jejusiu jakbym czytala o sobie:P mialam dosc podobna sytuacje tyle ze moja mala miala juz 2 latka. Studiowalam beznadziejny kierunek,pracowalam za marne grosze i kiedy moj facet powiedzial ze jest mozliwosc abym z mala przyjechala do niego. Nie zastanawialam sie dlugo,zalatwilam wszystko i od 2 lat mieszkamy sobie w UK calkiem inne zycie na wszystko nas stac.Nie zaluje mojej decyzji.