Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

4D45

LA PRIMAVERA!;)

Polecane posty

ale dziś pięknie słonko świeci i ptaki śpiewają, normalnie cytując klasyka - serce roście patrząc na te czasy;) oby ta wiosna już na stałe zagościła i w sercu i w przyrodzie:) ot taka dygresja, pozdrawiam wszystkich;)

Dzień dobry😘 W takim razie ja poproszę dwa promyki słońca oraz trzy porcje ciepła. Aha i jednego śpiewającego ptaka.;-) Bo zimno!😭

MIssi😘 promyczków słońca i ciepełka nigdy dość, ale tylko jeden śpiewający ptak?:P

nei_nei to musisz poczekać,bo dopiero środa ;-) Pero la primavera questo l'anno e dell cazzo ! :D

4D45 co my tak z tymi cazzo;ami ? Cóż ,choć za oknem tego nie widać to wiona w duszy :D

nie znam się na włoskim, ale skoro wiosna w duszy, to bardzo się ciesze i tak trzymajcie:) ale "cazzo" to chyba jakieś wulgarne słowo?;)

ok czas na mnie - wiosennego nastroju i miłego przed, po i popołudnia wszystkim🖐️:)

Adaś 😘 jaki Ty dziś poetycki :) aleee masz racje słonko nam dziś świeci, ptaki świergolą ..... wiosna Panie, wiosna :D:D:D

dzień dobry, dzisiaj jeszcze piękniej niż wczoraj, a jak cieplutko przy tym🖐️:)

:D witam po poranku uprzejmie donosze, ze nie bede licytowala tego sniegu :) juz mi sie przejadl :) na razie deszcz splukuje posniegowe resztki. jest zimno i mokro. kawiarniany premier obiecywal wiosne... tymczasem prosze bardzo... slonca brak. oto, co sa warte obietnice politykow :P

dzień dobry Frida🖐️ u mnie pięknie świeci słoneczko, ptaki śpiewają i cudownie ciepło, wcale nie żartuje:)

🖐️ u mnie chyba najgorsza ulewa juz powoli sie konczy :) slonca mi sie chce.... chyba bardziej od seksu :P wyraznie sie starzeje :D albo tego drugiego mam w wystarczajacej ilosci :D

To jednak sprzedali ten śnieg z lubelskiego?:O skubańcy

chyba gdzies na kolo podbiegunowe, bo tam im wyraznie ubywa :D skarza sie, ze topnieje i topnieje ... bez konca :D potocznie to sie nazywa "polak potrafi" :D

ano kupili jakieś z Jakucka chyba, bo mówią że się ociepliło do -20 i za gorąco im już jest;)

dziewczęta 🖐️ chłopaku🖐️ u mnie przed domem już prawie bezśnieżnie :) Wiosna wiosna ach to ty ...lalalalaaaaa:D