Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzena__

cyberseks z parą

Polecane posty

Gość marzena__

Mam 26 lat i pierwsze udane próby wspólnych zabaw z innymi parami na skypie. Umielibyście sobie coś takiego wyobrazić?

Gość marzena__
Pomysł może i dobry, ale nie chciałabym w pracy buszować na zbiorniku.

Gość znowu tutaj.....
....a skype w pracy jest ok?...... co takiego Cie kreci w tym cybersexe, nie lepiej umowic sie w realu...?

Gość marzena__
a to was fantazja poniosła. Czy ja piszę że na już teraz? Po prostu szukam kontaktów do zainteresowanych par. Dzień i godzina do umówienia. Myślałam że tak oczywistych rzeczy wypisywać nie muszę. Po prostu lubię się przyglądać, mam coś z voyeurystki. A dla czego akurat pary... sama nie wiem.

Gość marzena__
Nie mam zamiaru was przekonywać. Ciekawe tylko ilu z tych którzy się tu doświadczeniami w ralu chełpią naprawdę je mają? Ja rzeczywiście proponuje spotkanie w trakcie którego wprawdzie nie można niczego dotknąć, ale za to na 100% się odbędzie.

marzena. Nie mam so co kłamać. Od 2lat mamy układ z fajną parą. Spotykamy sie średnio 1w miesiącu. Ja jestem ZADOWOLONA, mąż też. :)pozdrawiamy

Gość marzena__
Gratulacje, tylko dlaczego afiszujesz się tym na temacie, które nie ma z tym nic, a nic do czynienia? Starasz się komuś coś udowodnić?

Gość meeski
Marzena jak mialoby wygladac takie spotkanie? Jaki bylby jego przebieg? Jestesmy zaainteresowani:)

Gość normalnazona34
z parami trochę nudy - lepiej my z mężem jako para i jeden chłopak na skype. Wyobrażasz sobie że twój wibrator to jego penis - a on ci mówi do słuchawek jak się do was dołącza i bzykacie się na 2 baty. Super- polecam. My tylko słuchamy jak on do nas mówi - sami nie włączamy mikrofonu.

Gość marzena__
@normalnazona34 tak również też można. @meeski ktoś stale usuwa tu moje posty z mim mailem. może podacie wasz, albo macie inny pomysł jak się skontaktować?

Gość marzena__
a co mi tam: marzena@mailmix.pl

Gość meeski
Odpisalem

Gość marzena__
@meeski dzięki, dotarło. Odpisałam również. Ciekawe kto mnie się tu tak na mnie uwziął?

Gość znowu tutaj.....
@marzena >>> jak to uwzial......?

Gość marzena__
@znowu tutaj..... Moje posty są tu regularnie usuwane. tylko na posty od meeski i normalnazona34 odpowiadałam tu od 10.04 dwa razy i 11.04 również... ciekawi mnie kiedy ten dzisiejszy post zniknie. Nie wspomnę już o całych tematach które znikają. Te jest chyba już 10 który tu założyłam.

Gość karloss
marzena__ może jesteś zainteresowana stworzeniem pary do spotkań w 4?? :)

Gość znowu tutaj.....
......zazdrisni....? :-D

Gość marzena__
@karloss: nie, nie jestem oferuję tylko siebie. @ znowu tutaj..... a kto wie... :D

Gość znowu tutaj.....
..... ok zapytam mojej, moze sie zgodzi..... albo dostane w pysk :-) :-) :-)

Gość marzena__
widze że masz "mocne" argumenty. Właśnie się okazało że para z którą bałym na dzić umówiona niestety nie była parą. Jeśli zaajdzie się jakaś spontaniczne gotowa parka proszę o kontakt na maila. Będę na pewno do pół pierwszej.

Gość znowu tutaj.....
".......niestety nie byla para", zgaduje ze byla polowa pary....... ta meska polowa... :-)

Gość marzena__
@znowu tutaj..... dokładnie. I znów z taką samą wymówką. Aż ręce opadają.

Gość znowu tutaj.....
....bo widzisz, kobiety mniej chetniej decyduja sie na wirualna zabawe ;-) ..... w twoim przypadku jest inaczej, czuj sie wyrozniona..... :-)

Gość marzena__
@znowu tutaj.....: Diękuję za takie wyróżnienie... Gdy dałam tu to ogłoszenie za pierwszym razem już tego samego wieczora umówiłam się z pewną parą i było super. Myślałam że to zawsze tak łatwo będzie. Teraz już się pogodziłam z tym że jednak nie będzie łatwo znaleźć kolejną parę, ale przeraża mnie ilość podszywających się "męskich połówek" jak to nazwałeś. W między czasie już myślałam że po mailach poznaje kto się podszywa. W mailach już daję do zrozumienia, że nie siedzą nago przed kamerką i że przez te kilka sekund nim się zorientuję że po drugiej stronie nie siedzi para talko jedna osoba i się rozłączę niczego nie zobaczy. A mimo to ciągle są jeszcze desperaci którzy próbują. Gdyby nie kasia i tomek których poznałam tu zaraz na początku to chyba zrezygnowałabym już z dalszych poszukiwań. To kontakt z nimi (który nadal utrzymujemy) pokazuje mi że jednak może się opłacić.

Gość znowu tutaj.....
.....kurcze sorki ale nie moglem sie powstrzymac.... myslalem ze "kasia i tomek" to oni raczej tak komercyjnie tvn..... a nie skape... :-D :-D :-D .... a teraz powaznie, pomysl super, jednak miejsce poszukiwan zmien...... udalo Ci sie za pierwszym razem teraz zbierzesz zniwo spamu onanistow i dewiantow...... ...... nie mowie ze wszyscy sa tutaj tacy, lecz bedzie ciezko kogos znalesc......

Gość znowu tutaj.....
......kurcze tez bym chcial...... ale moja to jak "pies ogrodnika" sama nie skorzysta ze mnie i nikomu nie da......... :-D

Gość marzena__
słodki jesteś. może zrobię dla ciebie wyjątek.....