Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wioletta , nie willas

zjawiska paranormalne

Polecane posty

zdazaja sie wam niewyjasnione , dziwne rzeczy , wydazenie , takie o ktorych az glupio do innych gadac , bo i tak nie uwierza ?

Gość nie mówi się o takich rzeczach
bo i tak ci nikt nie uwierzy, póki sam nie doświadczy. Wezmą cię za osobą z chorą głową i tyle. Wiec ostrożnie z takimi rozmowami

Gość vgtrhby
jak zwykle znajdzie sie ktos kto zniszczy ciekawy temat :/

Gość nie mówi się o takich rzeczach
ty wiesz swoje, ja też i niech już tak zostanie :)

Gość vgtrhby
ja na szczescie mam kolezanki z ktorymi moge rozmawiac o takich rzeczach i wcale nie maja mnie za dziwolaga. Wymieniamy sie doswiadczeniami

wlasnie chciala bym takiej wymiany ,. moze jest cos podobnego ?

u mnie w zasadzie zaczelo sie od takiej rzeczy , ze po smierci babci , ktora miala 5 dzieci ( w tym moja mama ) zatrzymaly sie wszystkie zegary nowe baterie i te nakrecane , z kokolka oddane do naprawy wrocily z opinia , ze sie nie zepsoly !!! od tamtej pory zaczelam zwracac uwage na takie zjawiska

Gość norroo
ja jak powiedziałam mamie o ufo to się ze mnie śmiała i powiedziała że to pewnie samolot :( ale ja to widziałam dwa razy samoloty tak szybko nie latają

Gość SasetkaEla
Ja widziałam tez cos na niebie...na lokalnym forum kilka osób o tym pisalo...zgadzała sie godzina i miejsce gdzie widac było dziwne swiatło.... Co do innych praw to trochę przeżyłam w swoim zyciu ich i powiem ze albo mam wielkie szczęście albo ktoś nad mną czuwa. Przechodziłam przez pasy i coś jak by mnie pchnęło do tyłu i cofnęłam się. Nagle przejechał samochód z duza prędkością. Było mi tak zimno jak bym weszła do lodówki a po chwili było juz wszystko ok. Dziwne to jest bo ten samochód pojawił tak nagle a był bardzo daleko i widziałam ze wolno jedzie bo wyjeździł z bocznej uliczki.Kierowca po prostu przyspieszył przed pasami. A ja nie mam w zwyczaju cofać sie na pasach bo wchodzę na nie jak jest bezpiecznie. Dziwne to było.Myślałam ze moze to wiatr mnie pchnął ale od okola wszystkie gałązki były w bezruchu .To nie pierszy taki przypadek. Jak byłam w ciąży tuz przed porodem czułam sie bardzo dobrze.Do terminu miałam ponad tydzień. Wstałam rano i słyszałam swoje myśli: Jedz do szpitala! Przed wyjściem zastanowiłam się i stwierdziłam ze wszystko jest ze mna ok i z dzieckiem. Mały sie rusza ja nie mam żadnych objawów. Siadłam w pokoju włączyłam tv, chwyciłam gazetę w reke i znowu miałam te myśli: jedz do szpitala a w gazecie przeczytałam to co miałam w głowie. Jedz do szpitala. Po powrocie do domu ze szpitala wzięłam ta sama gazetę do reki a w niej pisało:" Jestem teraz szczęśliwa' w tytule artykułu. Wracając do tamtego dnia. Pojechałam i okazało ie ze ciąża była zagrożona i było podejrzenie martwicy płodu. Minuty decydowały czy moje dziecko będzie żyć czy nie....

Gość Ktoś nieważne kto
Takich zjawisk nie ma a ci co w nie wierzą mają nieźle nasrane pod kopułą, niech się podzielą tym co palą

Gość Ktoś nieważne kto
Ta wyżej to już całkiem ma nasrane w deklu, należy się za nią modlić. O szczęśliwą śmierć bo o rozum już za późno

Gość Ktoś nieważne kto
Jak już poprawiasz błędy to wszystkie ok rewia? kUkUłka analfabetko pieprzony leniu