Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andzia02

Seks 2 dni po okresie

Polecane posty

Hej. Muszę się Was poradzić. Moje cykle trwałą średnio 26 dni, ostatnio dość regularnie. 5 kwietnia skończył mi się okres i trwał 4 dni. Dwa dni po okresie, tj 7 kwietnia współżyłam w ''pełni'' z narzeczonym. Jest możliwość zajścia w ciążę?? Z góry dziękuję za odpowiedź.

Gość Zyjatko
Raczej nie.

Gość 111111
zero szans

Gość hhhhjjjjhhhh
tak i to spora niestety

Gość uHuhuhu...
Ja kochalam sie cztery dni po okresie. I ciazy brak. W sumie to moja @ wypada jutro, ale bola mnie piersi i pobolewa brzuch, wiec pewnie dostane. Pozatym wczoraj robilam test. Negatywny. W sumie gdybym byla w ciazy to bym sie ucieszyla.

Gość do andzi
Możliwość zajścia w ciążę jest zawsze, kiedy współżyjesz bez zabezpieczenia. Również w trakcie miesiączki i tuż po.

W sumie gdyby się okazało, że jednak ciąża jest, to też bym się ucieszyła :) Jestem trochę w niepewności teraz, ale cóż. Poczekamy, zobaczymy.

Gość uHuhuhu...
Andzia a ile masz lat?

Tak się zastanawiam... Przy cyklu 26 dniowym, jeśli owulacja przypada na 14 dni przed następną @. To wychodzi, że nastąpiła by 14-go i licząc 3 - 4 dni do tyłu, gdzie możliwe jest zapłodnienie. To plemniki wytrwały by od tego 7-go gdzie był stosunek? Krąży mi to po głowie i nie daje spokoju.

Gość uHuhuhu...
Pytam, bo ja tez mam 23 lata i tak sie zastanawiam czy to dobry wiek na dziecko. Z jednej strony czuje, ze jestem gotowa, bo ostatnio obudzil sie we mnie instynkt maciezynski, a z drugej sie zastanawiam czy poradze sobie. Moj narzeczony tez raz mowi ze to dobra pora, a za chwile zmienia zdanie. Eh. Mialam nadzieje ze okaze sie ze jestem w ciazy, ale jutro @ i czuje ze sie zbliza:(

Gość ad crio...
zapłodnienie możliwe jest 3-4 dni przed owulacją i 3-4 dni po owulacji 🖐️

uHuhuhu... No tak to jest, ten instynkt miesza w głowie. Z jednej strony się chcę, ale rozsądek podpowiada, że może jeszcz nie ta pora he. U mnie jest to samo. Też czuję, że jestem gotowa na to, żeby zostać mamą i wcale bym nie płakała gdyby się okazało, że tak właśnie będzie.

uHuhuhu... a ja czuję, że się zbliża wielkie bum. Zaczyna mnie boleć prawy jajnik i brzuch pobolewa. Możliwe, że to owulacja? Trochę za wcześnie... :( Albo już mam schizy albo faktycznie coś jest nie tak.

Gość capriii
Istnieje możliwość zapłodnienia jak najbardziej. Też mam dosyć krótkie cykle, owulację i dni płodne wyznaczam sobie mikroskopem owulacyjnym. Zazwyczaj dni płodne zaczynają mi się 3 dni po okresie juz

Gość uHuhuhu...
Dzis wypada dzien mojego okresu. Narazie nic. Moj sluz wodnisty, ale kolor mleczny nie rozciagliwy. Piersi bola, a brzuch pobolewa delikatnie. Moze poprostu okres przesunie mi sie o dzien lub dwa. Jak myslicie? Mialam nadzieje ze to jednak ciaza ale pewnie nic z tego.

Trzeba czekać. Ja się zastanawiam, kiedy mogę najwcześniej zrobić pierwszy test ciążowy, nie licząc dnia spodziewanej @, jeśli ta nie wystąpi oczywiście. Dzisiaj od rana latam prawie co godzine na siusiu, nie wiem czy to normalne...? Czytałam gdzieś na forum, że dziewczyna miała pierwsze objawy (mdłości, często oddawanie moczu, bolący brzuch) już tydzień po stosunku. Czy to możliwe??

Gość uHuhuhu...
Kazda kobieta ma inny organizm. W sumie to kazde objawy moga sie pojawic w ciazy jak i na okres. Takie moje zdanie. Pewnie moje to typowy objaw@ skoro wiekszosc pisze ze w ciaze zajsc od tak sobie nie mozna. Juz mam metlik w glowie.

No u mnie to raczej na objawy @ nie wygląda bo dopiero co mi się skończyła.. :| też już mam mętlik. Ale za wcześnie chyba na ocenianie, najgorsze to czekanie... yh.

Gość uHuhuhu...
Ja mam za soba 3 testy. Jeden pokazal 2 kreski ta druga taka jasniutka ale to po kilku godz wiec niewazny wynik. Drugi negatywny. A trzeci robiony 3 dni przed okresem i tez dupa. Tez bylam niecierpliwa ale mialam jakas nadzieje. Ahh tam. Okres pewnie nadejdzie jutro. Ale w razie gdyby sie do soboty nie pojawil to odqgazu lece do apteki.

Gość uHuhuhu...
Pisza ze 3 tyg po stosunku.

Gość uHuhuhu...
Okresu nie widac juz 2 dzien. To jeszcze nie duze spoznienie. Od 2 dni mam sucho. Zadnego sluzu. Mam wrazenie ze pobolewaja mnie jajniki. Piersi sa powiekszone i bola. Moze to przez to ze mialam nadzieje ze to ciaza. Tak bardzo chcialam i okres przez to sie spoznia? Hm..

Gość Budget
Ja kocham sie dzis rano , od jutra powinnam miec dni plodne i tez mam nadzieje na ciaze , 5 kwietnia skonczylam brac tabletki okres od 9 do 11 kweitnia mialam dzis 13 moze sie uda bede bardzo szczesliwa :D Oby i u was byla to ciaza dziewczyny

Mnie od 2 dni bolą te jajniki i brzuch jak na owulacje. Przy moich krótkich cyklach (24-26 dni) jest chyba spora możliwość na ciążę. Sama już nie wiem, czekam do 18-go na pierwszy test, żeby zrobić, a następny w dniu spodziewanej @. Poczekamy, zobaczymy...

Gość jsjakjAJAj
Andzia ja też mam cykle 26 dniowe a owu mam zazwyczej w 12 dniu cyklu, jak współżyłam w 7 lub 8 dniu to ciąży nie było, dopiero jak współżyliśm 10 dnia cyklu i 12 dnia to mi się udało zaciążyć

jsjakjAJAj ale gdyby tym razem mój cykl miał być 24 dniowy? Owu wypadała by koło 10 - 11dc, tak myślę.. a wtedy jest już jakaś szansa.

Wczoraj poczułam przez chwilę taki dosyć mocny skurcz macicy, nie mogłam usiąść w miejscu, poza tym nadal pobolewa mnie ten jajnik i brzuch, czuję jakby był cały czas uciskany. Minęło 9 dni od stosunku, tj mój 14 dc. Wiem, że na test jeszcze za wcześnie. Nie wiem co myśleć :( Przez ostatnie 3 miesiące moje cykle trwały 24, 27, 26 dni. Możliwe, że owu przesunęła mi się i dni płodne rozpoczęły się zaraz po zakończeniu okresu? Co o tym myślicie?

Gość uHuhuhu...
Andzia i jak tam z toba? Ja dostalam okres 14stego. W sumie to 4 dni po terminie. Moj facet twierdzi zebysmy zaczeli sie starac w tym miesiacu. Ale ja nie wiem..tzn marze o dziecku ale martwie sie czy sobie poradze. Czy 23 lata to dobry wiek?