Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emilk44

Sex bez zobowiązań

Polecane posty

Gość Emilk44

Witam ;) Borykam sie ze strasznym problemem , dlatego chcialabym poprosic Was dorgie Panie i Panowie o pomoc , poniewaz jestem nieco zbladzona 20 latka ... A wiec sprawa jest nastepujaca : Ponad rok temu , poznalam pewnego mezczyzne , na imie mu Michał ( Jest ode mnie starszy o 8 lat ) . Nasza znajomosc zaczela sie od fb , okazalo sie , ze pochodzi z tego samego miasta co ja ( mieszkal praktycznie ulice obok) , lecz aktualnie wyprowadzil sie do Warszawy . Poczatkowo , rozmowa byla o bzdurach , nie pamietam dokladnie jak to sie rozpoczelo , ale zaoderowal mi zwiazek '' BEZ ZOBOWIAZAN '' , jednak ja jako 20 letnie bardzo niedoswiadczona dziewczyna ( w czerwcu 2012 roku stracilam dziewictwo i od tamtego czasu uprawialam sex moze z 10 razy , jednak wygladalo to tak , ze zawsze sie wycofywalam po pewnym czasie ) jednak do sedna sprawy ... Oczywiscie przed laptopem jestem madra i zawsze zgadzam sie na spotkanie , lecz kiedy przychozi ten dzien .. zawsze cos wymyslam , bo sie zwyczajnie boje , ze sie zakocham , on jest bardzo , ale to bardzo przystojny , doswiadczony , a w dodatku jest STRAZAKIEM!( kocham mundurowych ) ....Od poczatku chcialam umowic sie najierw na ' kawe ' zeby go lepiej poznac ... oswoic sie , lecz on odrazu chcial zaciagnac mnie do lozka ...no , ale po 10 miesiacach znajomosci - udalo sie , spotkalismy sie na kawe , pare razy tez widzielismy sie przypadkowo na jednej z imrez ... Na chwile obecna jednak nasza znajomosc opiera sie na tym , ze wysylamy sobie roznegllizowane zdjecia , i Michal wciaz dazy do spotkanie we wiadomym celu ... do tego momentu wszystko wydaje sie jasne on chce tylko sexu , lecz ( pewnie bez sensu analizuje pewne sytuacje ) ale on przejawia dziwne zachowania ... Jest tak jakby zazdrosny , pisze , ze bardzo mnie pragnie , czasami sa tekst typu ze juz nie chodzi tylko o sex , ale chcialby mnie pocalowac , przytulic , spedzic ze mna troche czasu ... Mam balagan w glowie i nie wiem czy te powiedzenia sa gierka 28 latka , ktora weidetnie na mnie dziala ... JEst tez wiele sytuacji , w ktorych robimy sobie na zlosc , jestesmy do siebie niby mili jednak jest w tym nutka wrednosci , czesto sie przekomarzamy Na moje cos w tym jest .. jednak powstaje pytanie co ? Ponownie umowilismy sie na piatek ... Mam wpasc do niego na herbate ( wiadomo o jaka herbate chodzi ) .. PROSZE WAS pomozcie mi, co mam zrobic , bo ja definitywnie chce czegos wiecej ...Raczej nie bede potrafila rozgraniczyc ukaldu - to tylko sex - on szalonej mlodzienczej milosci |( z mojej strony ) , a kiedy pomysle, ze mialabym z nim przezyc swoj pierwzy orgazm i to on tak naprawde mialby mnie wszystkiego nauczyc ,bo tak jak juz wyzej wspomialam jestem w tym nowa , to az przechodza mnie dreszcze ....

Wszystkie kobiety są wygadane przed laptopem lub telefon a jak przychodzi do spotkania to pisze nie mam czasu albo jak już się spotka to tak nie śmiała co to się dzieje z naszymi kobietami miałem już kilka takich przypadków

Chciałabym ale się boję odwieczne stwierdzenie tych uroczych i przemiłych.Jeśli zaiskrzyło między wami czego się obawiasz?Normalna sprawa dwoje ludzi się kochajacych jak przystają na takie dictum separatum.

Gość Emilk44
Wlasnie sama nie wiem czy z jego strony iskrzy ...i tego sie boje , bo moze on poprostu ze mna gra , zeby mnie za przeproszeniem ' przeleciec ' , bo opieram sie mu od roku ...wiec ewidetnie jestem dla niego czym innym .. bo naprawde leci na niego kazda laska i domniewam , ze na pstrykniecie palcow ma kolejke przed lozkiem ...