Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Belnea

W piątek będe miała aborcję

Polecane posty

Jestem przerażona, rozstrzęsiona przerazona . Jutro jade do Niemiec na konsultacje z psychologiem a w piątek zabie. Musze z kims pogac jesli sa tu osoby które tez to zronbiły

Gość ja mam to za sobą
A w którym tygodniu ciąży jesteś?

Sorki za błędy ale to wszystko mnie tak przeraża, że nawet nie umie pisac składnie i bez błędów

Gość ja mam to za sobą
To nie musisz jechać do żadnych Niemiec, bo i po co? Wystarczy kupno odpowiednich środków poronnych i wykonanie zabiegu tutaj na miejscu.

Gość ja mam to za sobą
Ja usuwałam w 6 - 7 tygodniu ciąży.

Gość a jaaaki powod
jesli moge zapytac?? dziecko jest chore czy...??

Kupiłam na women i napewno dzisiaj albo jutro je dostane, ale po przeczytaniu kilku historii przeraziłam sie krwotoków bólów. I dlatego stwierdzismy z mężem ze zabieg będzie bezpieczniejszy. Od razu po aborcji mam mieć podwiązane jajowody aby juz więcej tego nie przezywać

Gość a jaaaki powod
woow a ile juz acie dzieci ze tak starsznie go nie chesz????

Powód? Mam 38 lat , mąz 47 jesteśmy juz za starzy aby mieć kolejne dziecko. Mamy córke ma 19 lat i synka który mam 4 latka. Moja rodzina jest juz kompletna.

Gość a jaaaki powod
a ok rozumiem, tylko ze istnieje tez cos takieg jak antykoncepcja :p :p mysle ze jestes na tyle dojrala zeby wiedziec jak sie zabezpieczac

Gość trzebabylo sie zabezpueczac...
Stare babsko a głupie jak but....

Mimo zabezpieczenia zaszłam w ciąże, to nie była jakaś chwila zapomnienia. Ja uważam ze nie sztuką jest narobic dzieci ale trzeba im zapewnić wszystko: miłośc, swój czas, dobra edukacje porządny start w dorosłe zycie. Tej dwójce swoich dzieci to napewno dam. Juz przy synku 4 latku wysiadamy , jest zywy energiczny poświęcamy mu mnóstwo czasu.

Gość ja mam to za sobą
Belnea, ja mam za sobą aborcję farmakologiczną tabletkami Arthrotec Forte i nie czułam nic, żadnych krwotoków ani bóli. Musisz jednak wziąć pod uwagę, że łatwo nie będzie i Twój organizm może przeżyć to bardziej radykalnie, ale skoro masz obok siebie męża, to co za problem?

Gość trzebabylo sie zabezpueczac...
Jasne wy wszystkie zachodziicie w ciążę pomimo zabezpieczeń. Biedne. Widocznie zabezpieczenie zostalo nieprawidłowo użyte.

Gość basiula098
I tylko z takich marnych powodów chcesz usunąć tą nienarodzoną istotę... Pomyśl jak by Ciebie tak rodzice chcieli usunąć i by Ci o tym powiedzieli... ciekawe jak byś się czuła. A poza tym widzę, że dziecko to dla Ciebie przedmiot i myślisz, że jak się go w danym momencie nie chce to można go usunąć... Brawo... Jaka stara taka głupia...!

basiula098 - dla mnie to jest powazny powód. Uważam że nie sztuka jest narobienie i narodzenie dzieci. Każdy powinien miec prawo decydować kiedy i ile ma dzieci. Mieć dziecko znaczy dać mu wszystko co potrzebe jest mu do szczęścia startu w dorosłe życie.

Gość basiula098
Ale skoro nie chcialas miec juz wiecej dzieci to trzeba bylo pomyslec o podwiazaniu jajowodow odrazu a nie jak kolejny raz zaszlas w niechciana ciaze. A jeśli chodzi o ten twój powod ze jestescie juz za starzy... Prosze Cie nie tylko w takim wieku kobiety rodza zdrowe dzieci. Mowisz ze twoja rodzina jest kompletna.... i juz wiecej dzieci nie mozesz miec. Masz juz dorosla corke wiec nia sie nie musisz juz zajmowac bo ona ma swoje zycie... A tak wogole to ona wie co ty masz zamiar zrobic z jej nienarodzona/ym siostra/bratem???

Boże jakie te baby głupie. Ludzie mają gromadke i chowają a tu jedno i ona ma problem i jeszcze mówi że za stara jest. Zal mi twoich dzieci że mają taką matke i ojca. Tak jak ta co pozamrażała swoje dzieci w lodówce. Do jednego wora wsadzić takie!

Gość ?????kjhkjh
a co wy na nią tak najeżdzacie? chce sie wam wychowywać jej dzieciaka, weźmiecie teraz noworodka pod opiekę jak sie urodzi?? niech sobie robi ze swoim ciałem co chce, ja na jej miejscu postąpiłabym tak samo

Gość gfgfh
Lepiej niech teraz usunie teraz a nie potem pierdyknie dzieciątkiem o podłogę albo może śmietnik czy jak ostatnio zamrozić ?

Gość iisssssskkkraa
proszę Cię nie rób tego, oddaj dziecko do adopcji, ale nie zabijaj :(

Gość basiula098
Tak najlepiej ZABIĆ! Bardzo mądrze...