Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gvbhftgh5446

Mam tego dość nie masz znajomości nie masz pracy i to sprawdzone !!!

Polecane posty

Gość gvbhftgh5446

Moi znajomi jakoś sobie radzą a to tata znajomym tego a to koleżanka ma tatę który ma firmę a jej chłopak tam pracuje a to kolega pracuje po znajomości bez kwalifikacji. Mam tego totalnie dość, szukam pracy i nic, wiecznie jakieś problemy a to nie ma pan doświadczenia a to nie ma pan wykształcenia. Obecnie chyba dla 70% młodych ludzi szczytem marzeń jest dostanie jakiejkolwiek pracy za 1500zł/rękę i to mnie po prostu kurwa przeraża żeby w tym kraju doprowadzić do takiego czegoś. Za granicą moja rodzina która mieszka tam od 15 lat żyje jak pączek w maśle, mają świadczenia, ubezpieczenia, umowy o pracę, zarobki średnio 1600-2000euro, dom, super samochody ale przede wszystkim cieszą się życiem, korzystają z życia. A ja taki biedak marzę tylko o tym żeby znaleźć coś za 1500zł żeby jakiś grosz mieć dla siebie. Mieszkam z rodzicami i póki oni żyją to mam gdzie mieszkać a jak umrą to gdzie pójdę pod most ? Kurwa dlaczego politycy nie robią nic żeby było lepiej :(

Gość zwolniona ona___
politycy mają w upie nas. Idz do p.Arłukowicza albo do tego p.dyrektora, co pozwalniał w Wawie ludzi w Centrum Zdrowia Dziecka i Centrum Onkologii i powiedz niech odpali ci z tej nagrody 120tysi co dostał od ministerstwa zdrowia bo się boisz głodu. Ogłosił media ike taki pan dyrektor ma: 18,5tys.(jeden szpital)+8tys.(drugi)+ok.1otys.brutto jako ordynator+ jako ekspert+ nagroda 120tys. 438tys. za 2012r+120tys nagrody =pl.560tys.brutto za sam 2012r.minus podatek To sobie oblicz.

Gość konradW
A to dlatego bo to jeszcze poniekąd kraj wschodni gdzie koligacjie rodzinne i towarzyskie w dużej mierze determinują o przyjęciu kogoś do pracy niestety...Ja już dawno bym prysnął do Holandii ale niestety nie mam ochoty na nauke języka.