Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potok

Jak rozwinąć bloga

Polecane posty

Gość potok

Jakiś czas temu założyłam bloga. Mam na razie chyba 5 wpisów, ale oczywiście żadnej oglądalności, czy komentarzy. Chciałabym go rozwijać dalej. W tym momencie piszę tylko recenzje książek, które przeczytałam. Zamieściłam też post o akcjach społecznych, które mi się spodobały. Zastanawiam się co jeszcze mogłabym tam umieszczać? Pomyślałam o różnych zakładkach, np. o teatrze, muzyce klasycznej(bo bardzo lubię), ale to tak bardziej kulturalnie, a przyziemnie może o oszczędzaniu, albo o nauce języków obcych i o podróżach i różnicach kulturowych w różnych miejscach. Myślałam też o różnych historyjkach, które się dzieją na praktykach, które teraz odbywam. Co o tym sądzicie? Jakie mogą być jeszcze pomysły, albo które moje się nadają, a które są bez sensu?

Gość potok
Laylo! Bardzo dziękuję za poradę! Napisałam komentarz pod Twoim pierwszym postem na blogu. Widzę, że mamy podobny gust.

Gość potok
Laylo! Bardzo dziękuję za poradę! Napisałam komentarz pod Twoim pierwszym postem na blogu. Widzę, że mamy podobny gust.

Gość layla.
dzięki wielkie:) teraz muszę wyjść ale wieczorkiem wpadnę na Twoje blogi i poczytam :) Cieszę się, że spotkałam tu osobę o podobnym guście! Będę pisać własnie o takich filmach, z małymi wyjątkami :)