Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trudna sytuacja rodzinna

Trudna sytuacja rodzinna

Polecane posty

Gość trudna sytuacja rodzinna

Drodzy forumowiczę Musze wam się wyżalić. W mojej rodzinie bardzo źle się układa, ojciec bogaty i przedsiębiorczy ale jest tyranem i bardzo toksycznym człowiekiem. Szczególnie dla mnie i mojej matki. Moja matka opowiedziała mi wczoraj że mój ojciec wymusza na niej współżycie seksualne szantażując ją pieniędzmi (że nie będzie miała na fryzjera, sukienke, czy drogie kosmetyki które pomagają jej w tym wieku zachować kobiecość). Ze mną jest gorsza sytuacja, mieszkam u ojca, mieszkam u rodziców z małym dzieckiem. Mogę spokojnie pracować, rozwijać się. Dzięki pieniądzom ojca(mam udziały w jego firmie) mogłam otworzyć dwa salony fryzjersko-kosmetyczne. Nie muszę dokładać się do rachunków, żyje mi się tam po prostu dobrze i ciężko jest mi z tego zrezygnować. Mimo tego że jestem kontrolowana co do godziny przez ojca. Starsi bracia, jeden jest bezdzietny, kawaler, śpi do południa. Między nim a ojcem wiele razy dochodziło z tego powodu do awantur. I jeszcze drugi brat ze swoją bratową. Mają trójke małych dzieci - Dwoje chłopców i jedną dziewczynkę, w dodatku u gina bratowa dowiedziałą się że zostanie mamą bliźniaczek. Więc bracia również siedzą cicho bo żyją właściwie za pieniądze ojca. Teraz zastanawiam się dlaczego wszyscy musimy ojcu ustępować. Matka zażądała od niego by dał jej rozwód i podzielił swoją firmę na 5 części. On, mama, ja i bracia.

Gość hahahahaha klasyka
podzieli firme tak jak palikot ze nic nie dostaniecie... :) sorki za szczerosc ale taka jest prawda w tym srodowisku ;)

Gość a skąd pomysł
a jakby to wasze życie wyglądało bez przedsiębiorczego ojca? Niby dlaczego ma się z wami dzielić? Z żona przy rozwodzie tak, ale z dziećmi...żeby w dwa lata roztrwoniły całą kasę a potem płacz i powrót do tatusia?

Gość Fikkumikku
a dlaczego twoja mama musi dostawać pieniądze na fryzjera, skoro córka (Ty) masz akład fryzjerski ? Tak jak ojcieć chciwa jesteś W ogole z tego co opisałac to Wy wszystcy jesteście pasożyty, a biedny ojciec robi na dzieci i ich dzieci !!

Gość dodertyaada
ojciec sie nie podoba ale pieniądze jego sie podobają