Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Henaraya

Moj ojciec przez cale moje zycie nie wydal na mnie zlotowki,czy teraz moglbym...

Polecane posty

Gość Henaraya

zadac od niego jakis alimentow? Mam 30lat ,dwojke dzieci i naprawde ciezka sytuacje finansowa,a on ma kupe kasy.Zawsze mial,a mimo tego nigdy na mnie nie wydal nawet grosza.Jestes jakas szansa zebym go mogl troche oskubac?Dodam,ze to czlowiek bez skrupolow i jakiejkolwiek godnosci.Teraz ja z checia bym sie zamienil w niego i wycyckal go do dna! :o

Gość Henaraya
zna sie ktos na tym troche??

Gość ja już nie wiem
nie masz szans na to żeby płacił ci alimenty. bo masz ukończone 25 lat. alimenty płaci sie na dziecko do ukończenia 18 roku życia chyba że kontynuuje naukę jednak nie dłużej niż do 25 lub 26 roku życia. nie wiem teraz dokladnie bo coś sie pozmieniało.

Gość a ty lepszy od ojca
spłodzić dzieci to się umiało, ale zarobić na nie, to już nie!

Gość Henaraya
a ty lepszy od ojca wez zamknij morde bo nie znasz mojej sytuacji

Gość oplaolllaa
JA NIE WIEM DOKLADNIE JAK TO JEST ALE WYDAJE MI SIE ZE MASZ SZANSE COS DOSTAC

Gość RENTA RODZINNAA
Mozesz jedynie po jego smierci ubiegać się o spadek ewentualnie zachowek , na aliment nie masz szans

Gość Henaraya
RENTA RODZINNAA to juz cos...

Gość RENTA RODZINNAA
Jak ma do lub coś napewno zapisze to na inne dzieci ktore ma wtedy mozesz starac sie o zachowek, beda musieli cię spłacic, lepiej jak bedzie testament ustawodowy gdy nic nikomu nie zapisze wtedy kazdy dostanie po rowno :D moze sie tego nazbierac skoro jest dziany

Gość vu u ukhj
Możesz pozwać go alimenty na wnuki. Ale lepiej poczekaj na spadek, bo jak tatulo sie wkurzy, to na bank zapisze wszystko innym, za życia obdaruje kogo się da, byleby tobie nic się nie dostało.

Gość Henaraya
RENTA RODZINNAA Jest dziany,a nawet bardzo...Moim dzieciom nawet dzien dobry nie powie,taki kurwa z niego dziadek.Dla niego sa to po prostu obce bachory,tak kiedys powiedzial.Moglaby go juz ziemia pochlonac...

Gość Henaraya
vu u ukhj serio moglby placic na moje dzieci?

Gość RENTA RODZINNAA
http://www.praktyczneprawo.pl/alimenty-ogolne/alimenty-dla-wnukow-od-dziadkow/ Poczytaj tutaj Ile ma jeszcze dzieci ?? I tak jest duze prawdopodobienstwo ze zostawi testament jezeli jest zapobiegawcza osobą ale ci ktorzy go dostaną od zachowku się nie wywiną, jak umrze od razu składaj pismo do sądu o ustanowienie testamentu badz zachowek jak juz podzielił spadek

Gość RENTA RODZINNAA
aha jeszcze jest kwestia taka ze on takze moze na starość chcieć od ciebie pozniej alimenty - chyba ze wykażesz w sądzie ze się toba nie interesował itp

Gość Henaraya
RENTA RODZINNAA ma jeszcze czworo,ale cholera go tam wie...Moze miec i dziesiocioro.Co chwila z inna sie prowadzi