Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość butelka coca coli

MAZ OSKARZA MNIE ZE ZLE WYCHOWUJE NASZA CORKE

Polecane posty

Gość Narcyza wychowasz
będzie patrzeć na innych przez pryzmat ich urody.

Gość bckjlsalc
jak taka piękna jest to pokaż zdjęcie..moja córka tez jest śliczna:)

Gość b.e.a.t.a
Owszem, poczucie wlasnej wartosci jest wazne, ale nie mozesz budowac go na urodzie corki, skup sie raczej na jej zdolnosciach i charakterze. Dobrze, jak dziewczynka slyszy, ze jest ladna, ale powinnas zachowac umiar w wychwalaniu jej urody, ona i tak jeszcze to uslyszy wiele razy od innych ludzi. Sliczne dziewczynki czasem wyrastaja na przecietne kobiety i co wtedy? Przestanie slyszec po 20 razy dziennie ze jest ladna i dramat gotowy. A nawet, jesli wyrosnie na piekna dziewczyne, to wiedz ze te naprawde piekne sa czesto bardzo bierne zyciowo, bo za bardzo polegaja na ocenie innych, dlatego staraja sie wszystkim sie podobac, wszystkich zadowolic. Taka dziewczyna moze stac sie lupem pierwszego lepszego podrywacza, ktory bedzie traktowal ja jak lalke. Dziewczyny mniej piekne czesciej sa szczesliwe i zdobywaja to co chca, bo braki w urodzie od najmlodszych lat musza nadrabiac charakterem. Nastepna sprawa: jesli dziewczyna przyzwyczai sie, ze to uroda jest wyznacznikiem jej wartosci, bedzie miala duzy problem jesli przytyje, dostanie zmarszczek, piegow, czy w jakis inny sposob zmieni sie na niekorzysc. Moze troche generalizuje, ale moze wezmiesz pod rozwage.

Gość marian z kawalerki
butelka znam z jakiegos programu taka matke, ktora toalete dla gosci wykleila od podlogi po sufit zdjeciami swojej ukochanej coreczki. W calym domu pelno fotografii, obled. Dziecko moze rzeczywiscie jest urocze, ale zachowaj umiar- skoro tatus ma watpliwosci, to chyba jednak poadasz w przesade.

Nie jestem za bezstresowym wychowaniem spełniając dziecka wszystkie zachcianki,i jakiekolwiek fanaberie, slodząc im na kazdym kroku,tak jak ty opisujesz, zmuliloby mnie i zemliłoby mnie takie postepowanie do córek. Przemieniłyby sie i wyrosłyby na fochające sie hrabiny, które na wszystko mają muchy w nosie,a tego nie znosze u dzieci,autentycznie nie cierpie rozpieszczonych malych damulek strugajacych z siebie pięknisie z wiecznie obrazoną i naburmuszoną miną,bo zawze coś im nie tak,brrrrr :o

Gość tez nie znosze takich ksieznic
tez nieznosze takich ksiezniczek

Gość po co ta agresja na inne dziec
Toksyczna kobieta kiedys pisalas ze masz corki a jak tak mozesz agresynie pisac o innych dzieciach ?

Gość tasia216
No dziecko jak dziecko pelno takich :) Nie jest brzydka owszem ,ale mega piekna tez nie.Ja widywalam takie dzieciaczki, ze az mi japa opadala,az sie ukrasc chcialo. Tu chyba bardziej autorko chodzi,ze to twoja coreczka jest. Jesli chodzi o urode to ja bardzo obiektywnie podchodze czy to moje dziecko czy ktos kogo nie lubie.

Gość malenka miiii
no fakt, dla matki jej dziecko bedzie zawsze najpiekniejsze.... :O

Gość Grand Lo
Tasia, bardzo uprzejma jestes :D A autorka to rzeczywiście pustak.

zdjecie zerzniete z neta po uno :D Po drugie : do tej wielce oburzonej za ten wpis moj powyzej,podtrzymuje to co napisalam, i staralam sie byc jak najbardziej delikatna ,autorka lub podszywaczka autorki wysmienicie wbila sie z tym zdjeciem skopiowanym z neta pod moj opis :D biss

Gość wypraszszam sobie
A po lekturze Twoich wpisów autorko odnoszę wrażenie, że właśnie przesadzasz ostro z tym uważaniem córki za cudo.Bo juz tak wychwalasz, jak byś za chwilę miała się posikać, a ciekawe czy ktoś obcy, obiektywny stwierdziłby to samo o Twojej córce, może stwierdziłby, że jest przeciętna.Mnie osobiście możesz postawić najpiękniejsze dziecko świata, to będzie dla mnie brzydkie i nic pięknego w nim nie dojrzę, bo interesuje mnie tylko moje dziecko. I nie mów , że mówisz obiektywnie, że jest ładna, bo to Toje subiektywne odczucia, jako matki. Przesadzasz moim zdaniem i już tak wychwalasz tę córkę i stroisz, że naprawdę ona będzie miała wrażenie, że jakimś 8 cudem świata jest. Więcej pokory jej lepiej naucz i dostrzegania również piękna innych ludzi, bo na zadufaną w sobie egoistkę ją wychowasz. Na moje Twój mąż ma rację, popadasz w przesadne uwielbienie córki.

Gość wypraszszam sobie
A jeśli to zdjęcie jest faktycznie Twoje, a nie podszywa, autorko, to dziecko przeciętne. Nic wielce pięknego w niej nie ma, dziewczynka, jak milion innych.

Gość fjhkuluy
wychowasz ja na kolejnego pustaka

liink masz i sie zachwycaj pieknisią http://tnij.org/u9ww psuedo matulo :D Rozwalają mnie osoby ktore zsciągają zdjecia cudzych dzieci z reklamowek czy logo tematow, i wstawiają je sobie w stopkach , zlaącznikach nie mając na uwadze ze 2 s fatygi i prawda wychodzi na jaw

Gość wypraszszam sobie
Przecież ta podczerniona butelka to ewidentny podszyw, a Wy się podniecacie.