Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnamamba8999

Ograniczenie władzy rodzicielskiej

Polecane posty

Gość czarnamamba8999

z góry przepraszam za błędy. Mam 9 miesięczną Córeczkę , z ojcem dziecka żyję w związku formalnym od 3 lat , niestety kiedy córcia miała dwa tygodnie wyprowadził się z domu do swojej nowej kobiety , od tego czasu załozył sprawe o widzenia , sad przysadził ojcu widzenia 2x w tygodniu , do ok 6 miesiąca w miare regularnie przychodził ale na 30 min góra godzinę, od ponad trzech miesięcy ojciec nie przychodzi do/po małą , nie był na chrzcie dziecka , płaci dobrowolnie alimenty w wysokości 300zł ( myślę że to i tak mało bo zarabia ok 4 tysięcy ) Ja nie pracuje, przerwałam studia dlatego że samotnie wychowuję Córeczkę. Od naszej wspólnej znajomej (która będzie zeznawać na sprawie rozwodowej) wiem że ojciec dziecka cyt:Nie jest gotowy na bycie Ojcem, może za pare lat" Jeździ po całym świecie z nową Kobietą,Ostro imprezuje. Czy w takim przypadku mogę ograniczyć władze rodzicielską? obawiam się ze kiedy ojciec dostanie pismo to zacznie "nadrabiać" a później znowu porzuci małą ... Dodam że prócz alimentów nie "łoży" na małą , Córka jest na jego ubezpieczeniu.

Gość jyfjijijf
kobiety, rozstawajcie sie z klasą, nie grajcie dzieckiem...