Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gyyytytytytytytuuu8

pomocy! dzieku nie moze sie odbic

Polecane posty

Gość gyyytytytytytytuuu8

mam 3tygodniowego chlopca, karmie piersia, wiem ze dzieci karmione piersia maja sklonnosc do tego ze nie odbija im sie zawsze po karmieniu ale u nas to juz przechodzi ludzkie pojecie. maly jak nie beknie wydaje z siebie okropne dzwieki, cos jakby sie dusil albo chcial zwymiotowac, po 10 minutach od polozenia zaczyna plakac, wtedy go przekladam na drugi boczek albo brzuch i tak w kolko. nie spie od ponad tygodnia, jestem wykonczona fizycznie i psychicznie. probowalam juz wszystkiego zeby sie odbijalo, ale to go tylko wybudza i wkurza. zaczyna plakac, denerwuje sie kiedy jest podniesiony... pomozcie, prosze

ja jestem na butelce, ale tez mamy problem z odbijaniem i ja mam taki sposób: Kładę Młodego na bok, idę umyć butle, robię przy okazji siusiu, wracam podnoszę i mam wielkie błeeeeeeee A w dzień często go trzymam jeszcze z 5 minut po karmieniu na rękach i dopiero podnoszę :]

Gość ja odbijalam w trakcie jedzeni
a nie, juz po, bo wlasnie po nie dala rady, albo ulewala.

Gość ooooo jestem jaka jestem
jak mojej córce nie mogło się odbić, kładłam ją na kolanach na brzuszku lekko uciskając brzuszek i mała ładnie odbijała :) czasem jedynie w takiej postaci dostawała czkawki