Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość echh..

Jeszcze nigdy nie miałam orgazmu podczas stosunku

Polecane posty

Gość echh..

To straszne, mam 21 lat, kilku partnerów za sobą, wiele namiętnych aczkolwiek niespełnionych do końca nocy.. Nie wiem czy coś jest ze mną nie tak.. Jedynym sposobem na szczytowanie jest stymulacja mojej łechtaczki..

Niektóre kobiety nie są w stanie przeżywać orgazmu pochwowego, to raz. Po dwa, 21 lat i kilku partnerów? Śmiem twierdzić, że nie były to długotrwałe związki, więc nie było też miejsca na poznanie się na tyle dobrze, żeby dać się doprowadzić. A po trzecie i najważniejsze , trzeba znać swoje ciało, żeby dojść. No to tyle, miłego dnia bezrobotne trutnie. 🖐️

Gość daniiii
moze cos poradzimy...napisz 15793961 lub tel 725492981

Gość puchatek bez very
jesteśmy z Tobą:) masturbuj się ,naucz tego faceta,jak ma Cię pieścić,to raz niech Cię też pieści wewnątrz i to głęboko,niech szuka punktu G,czyli "trzonu" łechtaczki-skąd ona wychodzi,potem znajdzcie pozycję w której będzie ten punkt stymulowany,czyli przednia ściana pochwy,moze chłopak wsadzić paluszek w pupę by doscisąć penisa,bo nie wiadomo jakie TY masz tam te swoje krzywizny:P i będzie pięknie

Gość czemu Ty tak kiepsko sypiasz
za mało,zdecydowanie,dlatego tak smętnie wyglądasz,przemęczony jesteś,zadbaj o siebie,masz trudny charakter,bardzo.ale lubię Cię jako człowieka,nadal,i cenię,nie mniej czemu tak się niszczysz ,organizm potrzebuje regeneracji