Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiloscimojejmosci

weterynarze chyba robią sobie jaja.

Polecane posty

Gość zawiloscimojejmosci

od świąt mój pies choruje. Ciągle leży, kładzie się nawet na podłodze co jest do niego niepodobne bo to mały kanapowiec. Wcześniej wymiotywał a teraz ma takie coś że wygina grzbiet w tzw. koci łuk, napina się i wyglada na przestraszonego. Lekarz powiedział że dlatego że go boli. I tu się zaczynają jaja. Pierwsza diagnoza to zatrucie, przeżarł się po świętach. Zastrzyki 35zł. Kolejna diagnoza u tego samaego lekarza korzonki- zastrzyki 25zł. Psu nie przeszło. Następny wet ten obstawia padaczke albo nerki, jutro ma go badać. Mój pies cierp a lekarze leczą go po omacku a ja nie mam forsy żeby płacić za ich diagnozy rzucane w ciemno. Czy miał ktoś podobnie?? czy mogę żądać od lekarza zwrotu kasy jeśli psu nie przeszło??

Gość maja zakaz aleatwo go obejsc
Z psem gorzej jak z człowiekiem, bo nie powie co mu dolega.a różne choroby dają podobne objawy, zrób psu podst. Badania krwi i moczu.

Gość malgorzataxxx
Mój pies miał chore nerki i zastrzyki mu pomogły.

Gość Mrówka8
Ze zwierzetami jest ten problem,ze niestety nie moga powiedziec gdzie je boli i jak sie czuja,dlatego czasem trzeba troche wlasnie po omacku zanim trafi sie na prawdziwa przyczyne.Na pewno wazne jest tez czy weteryna5rz jest dobry.ale kasy na pewno nie dostaniesz z powrotem

Gość zawiloscimojejmosci
no to co to za konowały rzucajace takie diagnozy w ciemno. Powinien powiedziec "proszę Pani musimy najpierw wykonać podstawowe badania krwi" a nie że kase biorą a taką diagnoze to i ja mogę postawic. Mój pies wyglada jakby umierał a za godzine jest wszystko ok i za jakiś czas znowu. :(

Gość maja ale latwo to obejsc
Badania krwi+ mocz, jeśli to nerki to od razu wyjdzie, przy chorie nerek zwierzę może byc w tzw letargu i miec kłopoty z równowaga. Badania wykonasz nawet w diagnostyce.