Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aurelia 19999

wredne paskudne cyganki

Polecane posty

Gość aurelia 19999

jestes sprzedawca w sklepie , wiecie jak mnie dzis cyganka wykolowala , otóż chciała kupic spinke do wlosów . ona kosztowala tak 5 zł ona wyciaga 200 i placi . wydaje jej reszte . a ona trzyma ta reszte w kieszenia i nagle mowi ze chodzilo jej o cos innego . wiec oddaje mi ta reszte ktora wydalam i daje jje 200. nagle ona mówi ze jednak to wezmie ., to znow mi daje 200 a ja jej wydaje 195 zł . potem mówi ze jednak nie wezmie . po z atym była jescze z 2 córkami , które cały czas mnie zagadywał,y . i takim sposobem brak 200 zł w kasie , j+++ne cwaniary cyganki

One są tak sprytne że na pewno w nie jednym sklepie już tak oszukały.. Na drugi raz zapytaj czy nie ma drobnych bo nie masz jej wydać z 200 zł

Gość lilijowa łodzia
slyszalam o tym jak cos kupuja lub rozmieniaja wspolczuje Ci trzeba uwazac:o

Gość aurelia 19999
wku...iona na maxa jestem

Gość aurelia 19999
niech je tylko te 3 ku rewski spotkam

Gość fanka horrorow
Mialam identyczny przypadek! pracuje na kasie w ksiegarni. Cyganka przyszla kupic pocztowke za 1zl i dala mi 100zl, z nia byla corka i malutkie dziecko, ktore strasznie plakalo, ta druga chyba je specjalnie szczypala, zeby robilo taki zamet. Ta pierwsza kupowala i oddawala, rozlozyla sie na kasie i zarla kielbache. Tak mnie wykolowaly, ze pod koniec dnia mialam 100zl manko. Teraz wiem, ze jak jeszcze raz zdazy mi sie taka sytuacja, to powiem, ze nie mam wydac i ma mi dac drobne.

Gość gidze to zglosiccc
Powinna byc gablota z napisem tych zlodziei nie obslugujemy i znaczek cyganom wstepo wzbroniony ;-)

Gość widzialam ten przekre tna film
ie na stacji benzynowej gosc wykiwal ale nie pamietam tytulu

Gość BJAJaJjJjajJa
niestety dałas sie oszukac ... to sie tak robi : ona daje ci spinke ty jej oddajesz wtedy 5 zł a nie takie ceregiele ze ona ci reszte ty jejcałe 200 zł pierwsze slyszę

Gość ererrtrtttyty
mnie na ulicy w bialy dzien kiedys okradla na 70 zl, ja jej chcialam dac z porfela z 5 zl, a ta mi wziela portfel i wyjela 70 zl, a potem zaczela mi grozic klątwami, ze jak komus powiem albo zaczne krzyczec to ona urok na mnie rzuci. od tamtej pory nienawidze tych kurev. a co gorsza ostatnio zaczely chdozic u nas po blokach :O wchodzą sobie do blokow, ktos im drzwi otwiera i te kurvy bezczelnie dzwonią po domach i jeszcze z malym dzieckim chodzą, żeby wzbudzic litosc. ja zawsze ostrzegam wszystkich trzymac sie od gowna z daleka, nie litowac!!!

Gość hebebus
to samo miałam kilkanaście lat temu, ale wypadły jej spod pachy pieniądze i inna klientka zauważyła. Uratowałam się wtedy. Ale niedawno kupiłam na parkigu nową.podróbkę smartfona za 6 stów. I lepszy numer: mam do sprzedania bluzę za ok. 50 zł. Cygan zamienia metki i już kosztuje 15, ale idzie się do mnie targować, bo chce kupić za 8 !!! :D:D:D Poszczułam policją, chociaż pękałam ze śmiechu. Uważajcie na to czarne dziadostwo

Gość pseudoborys12
dlaczego POLSKA nie raczy ich wysiedlić?! :O

Gość rerttyygghh
hebebus przemyśl jeszcze dobrze co tak naprawde chcialas napisac ;)

Gość Andrewx51
Jak można być takim debilem, żeby oddać 195 zł.?

Gość hebebus
myślę i myślę i wiem :D

Gość rerttyygghh
...

Gość ererrtrtttyty
u mnie bylo tak, ze ona chamsko wziela mi portfel z ręki nawet nie wiedzialam kiedy, wyjela calą kasę (akurat mialam 70 zl kieszonkowe od rodzicow...), i ta kasa sie tak rozplynela w jej rekawie, normalnie jak robią ci magicy z telewizji, ze zamykają dłoń z kasą i ta kasa znika... mozecie nie wierzyc ale tak wlasnie bylo, taka sztuczka, bylam w szoku.

Gość ererrtrtttyty
wtedy bylam mloda i glupia, mialam moze z 17 lat... ale teraz jakby takie cos mnie spotkalo to bym tak krowie nawalila piescią po ryju, bo to jakas stara byla ok 45 lat i bym miala w dupie to, ze pojde siedziec. a to bylo przed centrum handlowym, ale malo ludzi, srodek dnia :(

Gość gość
Uważajcie co mówicie raz nakszyczałam na młodą cyganke a ta spluneła w moją stronę trzy razy i mówiła ze tego pożaluje odwróciła sie i poszła wymawiając coś po swoim języku od tamtej pory pszydażały mi sie same nieszczeńscia to było gdzieś 3 lata temu a teraz nie mogę zajść w ciążę ja i muj mąż jesteśmy zrozpaczeni gdybym tylko nie kszyczała na nią było by wszystko dobrze wiecie jak odczynić urok? Błagam pomużcie

Gość gość
Hej, jest jeden sposób żeby odczynić urok cyganki: KUP SOBIE SŁOWNIK ANALFABETO

Gość gość
przepraszam, ale nie rozumiem... dala ci 200 zł a ty jej 195 wydalas... za moment rozmyslila sie i oddala ci 195 a ty jej 200 tak? więc jestescie na zero. Za chwile weźmie dala ci 200 a ty jej 195? no i gdzie cie oszukała?

Gość gość
też właśnie tego nie rozumiem :D

Gość gość
hmm ?

Gość gość
to może autorka nam wytłumaczy? I żeby nie było nie naskakuje bo wiem co te rumuny potrafią :/ ale z ciekawości pytam jak to się stało, że ma 200 zł na minusie

Gość gość
chyba nie chce wytłumaczyć :p

Gość gość
No poooowiedz bo mnie męczy :D