Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lembork

Koleżanka mojej dziewczyny

Polecane posty

Gość Lembork

Witam ! Mam bardzo wielki problem. Jestem ze swoją dziewczyną Beatą już od 4 miesięcy i jest nam dobrze. Lecz ostatnimi czasy spodobała mi się jej koleżanka z klasy której podobno też się podobam ;) Bardzo bym chciał się z nią poznać tylko nie mam zielonego pojęcia jak to zrobić. Oczywiście żeby moja dziewczyna o niczym nie wiedziała. Nie piszcie że jestem cwelem itp bo mi chodzi o to żeby sprawdzić jakie ma ona podejście do mnie. Jak ją widzę na przerwach to się ogromnie cieszę. Nie ukrywam że bardzo mi się podoba lecz zanim miałbym z nią być chciałbym sprawdzić jaka ona jest żeby nie zepsuć związku z Beatą. Jak to zrobić ?? Proszę pilnie o pomoc. Z góry dziękuję za każdą normalną odpowiedź.

Gość lghjk
a czego oczekujesz?glaskania po glowce? CWEL to malo powiedziane. chcesz ciagnac kilka srok za ogon, a to sie nigdy dobrze nie konczy.Miej szacunek do dziewczyny i do siebie przede wszystkim!!!!

Gość monikax2
Nie jesteś zakochany , rzuć beatę i zajmij się tą drugą bo z tego co widzę to ci na beacie nie zależy kochany :)

Gość stylish29
ale jestes zalosny. widac ze za wszelka cene nie chcesz byc sam. jednym slowem chcialbys byc z kolezanka beaty ale jesli tamta cie oleje to dobra i beata. boisz sie po prostu ze beata dowie sie o twoich podchodach do kolezanki i cie zostawi a ta kolezanka cie nie zechce. prawdziwy MEZCZYZNA zerwal by z beata i zaczal starac sie o kolezanke. CIOTA taka jak ty bedzie dzialac na dwa fronty, robic podchody, wywiady, bedzie kombinowal. jestes zerem- przynajmniej w kontaktach damsko- meskich

Gość ndosamkareav
skomentuję to krótko: gimbaza.

Gość Lembork
Bardziej chciałbym abyście mi powiedzieli jak się mógłbym spotkać z jej koleżanką aby Beata nie wiedziała o niczym ?