Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bozena,,30,,,,

zatracilam swoja kobiecosc

Polecane posty

Gość bozena,,30,,,,

jak zadbac o siebie po ciazy? od 3 lat nie pracuje, przytylam 30kg, mam braki w uzebieniu, widac ze mam male obwisle piersi co widac bo nie nosze stanika, nie chce mi sie ladnie ubierac ani malowac na codzien, jak sobie z tym poradzic?

Gość bozena,,30,,,,
poza tym rozstepy i pomarszczona skora na brzuchu, nie chce mi sie zyc

Gość minioweczka
ezeli sama nie będziesz chciała odzyskac ,, swojej kobiecosci'' to nic z tego nie bedzie. usisz ulozyc plan dla siebie 3x w tygodniu cwiczenia ( idzie wiosna to ozesz na zewnatrz) na przyklad rower z dziecmi (jak sa dluze) pacery nie jesc slodyczyc i ograniczyc wszystko co nie zdrowe. isc do dentysty i zaczac dzialac w sprawe zebow a na piersi dobre jest prysznic letnia woda i masaze podnoszace do gory 9znajdziesz w necie) jak sie chce to mozna. po pol roku o wiele ladniej bys mogla wygladac :)

Gość Medisonnn
Kolezanka minioweczka dobrze gada. Zrob sobie plan. Mysl pozytywnie. Ale jak Ci sie nie bedzie chcialo to nic z tego nie wyjdzie. Najpierw, staraj sie ograniczyc tluszcze( maslo,olej) i weglowodany ( makaron, ziemniaki i chlebek), jedz duzo owocow i warzyw, pij 2 litry wody dziennie i przynajmniej 2 czerwone lub zielone herbatki dziennie. nie cukruj i staraj sie nie solic. co do ruchu: staraj sie codziennie jakos aktywnie spedzac czas: rower, spacery, nordic walking ( jezeli dzieci sa duze moga cwiczyc z toba) dla nich tez wyjdzie to na zdrowie. jezeli masz male dziecko to duzo z ni spaceruj, albo wlacz muzyke w domu i tancz gdy ono sie bawi ( niech widzi jak mama sie cieszy). idz do dentysty i postaraj sie naprawic wyglad zebow. kup sobie nowe rzeczy na wiosne ( nie musza byc drogie) nawet w ciucholandach mozesz popatrzec na jakies ladne bluzki, spodnie i wiosenne dodtki. jezeli chodzi o piersi to jak kolezanka : codziennie gdy sie myjesz rob im masaz letnia i zimna woda tak po 2-5 min(ile wytrzymasz) i pozniej jakims balsamem lub oliwka masuj. nos biustonosz ( dlaczego go nie nosisz?). zrob ladna fryzurke i zobaczysz poczujesz sie o wiele lepiej. tylko nie pisz ze ci sie nie chce bo nikt za ciebie tego nie zrobi..

Gość inka123456
zadbaj o siebie koniecznie, staraj się ładnie wyglądać lekki makijaż ułożone włosy i ładne ubranie, rób to codziennie nawet jak nie wychodzisz z domu inaczej niechlujny wygląd wejdzie ci w nawyk i z czasem przestanie ci przeszkadzać TOBIE ale inni zaczną cię postrzegać jako zaniedbaną babę. Staraj się ładnie wyglądać przedewszystkim dla siebie. Postaraj się nie jeść słodyczy i podgryzać midzy posiłkami zero chipsów itp. wyjdzie ci na zdrowie. Jeśli nawet nie uda ci się zgubić zbędnych kilogramw to zadbany wygląd zawsze jest dobrze postrzegany. Mam koleżankę która ma sporą nadwagę ale zawsze wygląda tak jakby właśnie wychdziła na randkę nawet jak czasem do niej wpadnę niespodziewanie na kawę. Wszyscy postrzegają ją jako atrakcyjną oczywiście włącznie z jej mężem, nadmienię tylko że ma dwójkę dzieci

Gość inka123456
Jeżeli codziennie rano po prysznicu zrobisz się na bóstwo z czasem wejdzie ci to w krew i wierz mi nawet żeby wynieść śmieci będziesz starała się wyglądać dobrze. Ale musisz to robić CODZIENNIE inaczej klapa. Wyjdź na ulicę i przyjrzyj si kobietom te które są zadbane zwracają na siebie uwagę i z całą pewnością czują się pewniejsze siebie nawet jak nie są klasycznymi piękmościami a te zaniedbane w rozciądniętych dresach z tłustymi włosami i szarą twarzą nawet jak są ładne to sprawiają wrażenie z przygniecionych przez życie zero pewności siebie.