Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ppppppllllloooon

Serce a rozum...Milosc!!! pomocy

Polecane posty

mozliwe ze coś sie miedzy Wami psuje.. albo Twoj chlopak nie daje Ci tego co potrafi dac Ci tamten. Tak jest w moim przypadku ten drugi jest spontaniczny wesoly potrafi prawic kompelmenty a moj raczej powazny stateczny ktory nie lubi gdy stroje sie czy coś

Gość inna _panna
tak się czasem z człowiekiem dzieje... ale to od Ciebie zależy którą drogę wybierzesz... prawdziwa miłość znajdzie drogę i tak by zaistnieć, najważniejsze by nikogo po drodze nie ranić...

Gość milaa 93
inteligencja to ty nie grzeszysz, ja juz tu nie pisze

zostań przy swoim chłopaku jeśli jest dla ciebie dobry nie szukaj księcia z bajki bo takich nie a później okaże się ze lepiej poznasz tego ze snów i już nie będzie taki fascynujący.

barbie włąsnie tego sie boje. niby tego drugiego znam od kilku lat ale wiesz jestem z nim dość blisko dopiero od kilku miesiecy. a z drugiej strony mysle ze skoro to trwa tak juz mniej wiecej od czerwca to nie jest to raczej krotkotrwale zaurocznie

Gość inna _panna
a i ja miałam podobnie.. i powiem tak to z nudów się w głowie pierdoli. jak nie ma się zajęcia to się wymyśla głupoty. "życie ciągnie się jak kisiel aż się marzy jakiś grzech".

Gość inna _panna
Odpowiedz na to pytanie droga autorko znajdziesz tylko w swoim sercu. Ps poważnie myślisz o tym drugim mężczyźnie? zastanawiasz się czy zostawić obecnego?

Gość inna _panna
I też uważam, że zdradzisz jednego i drugiego. Tak to sie zaczyna, śnimy, myślimy a później wiadomo. Wiem bo sama tak miałam.

też miałam podobnie niecały miesiąc temu niby wszystko fajnie jesteśmy zaręczeni i w ogóle ale jakoś nudno zaczęło być i popisałam trochę z kolegą co kiedyś z nim coś tam kręciłam. miałam totalny mętlik w głowie, ale mam nadzieje, że chyba sie w porę opamiętałam i narazie jestem ze swoim facetem

Gość inna _panna
I powiem Ci, że też najpierw w snach zdradzałam obecnego, a później... Ważne żeby Twój chłopak nie dowiedział sie przez Twoje roztargnienie.

Gość inna _panna
podszywy ostatnie 2. Nie rozumiem komu się tak nudzi?? pomóc komuś nie można bo debilka jedna z drugą albo debil się podszywa

Gość zakloopootaanaa
Ale ja go nie chce zdradzac !!!! Co wy bredzicie

Gość inna _panna
a teraz mam tak ha

Gość zakloopootaanaa
Inna panna. Ty juz daruj sobie udzielanie sie w tym temacie. Pewnie sama sie podszylas, albo jest ci glupio po tym co napisalas. Zalosne.:/

Gość inna _panna
ja

Gość inna _panna
to se ip sprawdz

Gość inna _panna
zakloopootaanaa a może to ty podszywy robisz co?

Gość hahahahaha1111
Gowniara ma dylematy czy zruchac sie z innym, a pewnie jeszcze dobrze z pierwszym nie zaczela.:D Spac i uczyc sie, bo wyladujesz na kasie i jako lala do dmuchania.:D

ehhh dziewczyna nic nie napisała o sexie a co niektorzy tutaj juz wysnuwaja teorie ze chce sie wyruchac .;/ no ja pierdziele czy tutaj juz nic nie mozna napisac bo od razu zostanie sie zbesztanym przez 15 letnich zakompelksionych gowniarzy?;/