Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znowu i znowu

wieczorny kaszel u 1,5 roczniaka doradzcie...

Polecane posty

Gość znowu i znowu

moje dziecko od wczoraj pokasluje i ma katar, nie bylam u lekarza ale teraz wieczorem dalam jej lipomal i syrop z cebuli, poszla spac i za chwile zaczal sie suchy uporczywy kaszel... kilka razy takie napady az ja w koncu na rece wzielam bo prawie zwymiotowala Dalam jej sinecod i powoli chyba przechodzi Czy syrop z cebuli albo ten lipomal moze powodowac kaszel w sensie czy dzialaja wykrztusnie? czy powinnam jutro do lekarza...

Gość trop
generalnie nie powinno się podawać syropu na kaszel po 17.00.

Gość znowu i znowu
wiem ale te co dalam nie sa typowo na kaszel dopiero pozniej zaczelam sie zastanawiac ze jednak maja dzialanie i w tym kierunku Dalam je okolo 18

Gość b.e.a.t.a
Syrop z cebuli jak najbardziej dziala wykrztusnie.

Gość lolitatoja
mój syn kaszlał wieczorem bo miał alergie na mleko,odstawiłam i spokój...dodam, że piłmleko tylk na wieczór przed spaniem

Gość znowu i znowu
b.e.a.t.a no wlasnie doczytalam o tym syropie z cebuli ... dzieki mala przestala kaszlec, pewnie to jej tak dowalilo nawilzylam jeszcze powetrze w pokoju, moze jednak obejdzie sie bez lekarza swiruje bo mala rozchorowala sie powaznie jakis czas temu, trwalo to dllugo i nie chce zeby znowu sie zaczelo.....