Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mszyciaae

nie mogę sobie wyobrazic że mój syn bedzie miał kiedyś dziewczynę

Polecane posty

Gość mszyciaae

ma 17 lat , jest wysoki , taki męzczyzna i pewnie niedlugo bedzie miał dziewczynę tłumacze mu żeby sobie darowal baby, żeby zajął się sportem, podróżami , nauką i tak jest ale pomyślec że kiedys będzie z jakąs kobieta , przykre to dla mnie jest :( dla mnie jest dzieciaczkiem jeszcze i nie przestanie być

Gość rerttyygghh
no pewnie tak jest, tak samo ojciec nie moze sie pogodzic z tym, ze jego corke posuwa jakis... i to jeszcze bez slubu. no ja na szczescie nie planuje dzieci.

Gość rerttyygghh
....

Gość mszyciaae
kuzynki w jego wieku maja juz chłopaków, jedna juz mieszka z facetem i mówia na niego singiel nie wiem o co chodzi :O

Gość kdkasffcasg
Mam młodszą kuzynkę, która ma niby te już 18 lat, ale dla mnie wciąż jest smarkulą i jak mi opowiada o swoim chłopaku, to wewnętrznie aż mnie skręca z obrzydzenia- bo z mojej perspektywy to jeszcze dzieciak, dopiero co w pieluchach ganiała... Ale prawda jest taka, że to czas szybko leci, a nasza perspektywa za tym nie nadąża. Dlatego nie pozostaje nic innego, jak traktować młodą jako dorosłą już w końcu kobietę- nikt nie lubi być lekceważony.

Gość Hania wwwww
To zła miłość. Nie możesz zabronić synowi pokochać kogoś.... On też ma swoje serduszko i ma prawo kogoś pokochać. Powinieneś (aś) się cieszyć że ma z kim pogadać, wyjść na impreze, pocałowaść się, pokochać w łóżku a nie być o niego zazdrosną /nym) Nie możesz wymagać by twój syn całe życie był przy Tobie. On też będzie chciał mieć żone, dzieci

Gość bgfvn gngfbn
ty mozesz miec faceta a on laski niemoze miec no pewnie moze tez chce zalozyc rodzine jak ty

Gość mszyciaae
trzeba traktować takiego za przeproszeniem gówniarza poważnie bo jak nie to ucieknie w nieciekawe środowisko

Gość rerttyygghh
ja pierwszego chlopaka mialam dopiero na studiach, a są takie co matury nie mają a juz dupsko wypinają do ruchania... dla mnie to chore ale co poradzic.

Gość mszyciaae
a ja nawet mu odradzam rodzinę i doradzam żeby nigdy się nie ożenił

Gość a pomyśl jeszcze ze bedzie
lizał jej cipkę i wsadzał jej siusiaka w cipkę, pupkę i do buziaczka:)

Gość bgfvn gngfbn
ty mozesz miec rodzine a on nie jestes chora

Gość Przeemek22-gej,zakała rodziny
ty sie modl zeby miał dziewczynę i zalozyl normalną ,tradycyjną rodzinę.....chyba nie chcesz miec synka geja,starczego prawiczka....niedolęgi,niezdary cyz ofiary losu z kotrej sie wszyscy smieją...!