Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosiaczka

chyba jestem w ciążyy

Polecane posty

Gość prosiaczka

Przepraszam za zmiane tematu ale nikt nie chciał mi doradzić, nie jestem w ciązy a więc tak: chłopak dzwoni do dziewczyny koło 11 w nocy, jest pijany, gada ładne rzeczy, potem jakieś głupoty (troche zboczone). Dodam, ze z dziewczyną widział sie raz, ale często ze sobą pisza. Wydaje się że i on i ona są sobą zainteresowani. Na drugi dzień przeprasza, ona mówi ze rzeczywiscie gadał bzdury ale także też coś miłego. On pamięta tylko złe. Po czym pisze że przeprasza i że jeśli dziewczyna chce to się żeby się odezwała jeśli nie to nie. Dziewczyna mu na to odp czy jescze ją lubi i czy chce sie spotkać. Oba pytania z odpowiedzią na tak. Od 3 dni rzadne sie do siebie nie odezwało. I teraz pytanie: czy powinien się odezwać facet czy dziewczyna? Dodam, że facet zakończył rozmowe, tzn nie odpisał nic na wiadomość dziewczyny. (no bo już nie było chyba co).

Gość pseudoborys12
tak jestes w ciazy na 100%

może nie odpisał bo się wstydzi poczekaj jeszcze 2 tygodnie jak nie napisze nic do tej pory to ty do niego napisz coś typu co słychać czy może czemu się nie odzywasz czyżby cię kosmici porwali

Gość prosiaczka
2 tygodnie???

Gość prosiaczka
może masz i rację :)

Gość prosiaczka
ludzie jestescie?

Gość prosiaczka
może dziś?

Gość ghgfd
mysle ze na bank jestes w ciązy debilko. 3 miesiac jak nic.