Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama z nerwica

Grudzień 2013 zapraszam mamusie w ciąży.

Polecane posty

Gość Mama z nerwica

Właśnie zrobiłam test są 2 kreski:) wypada to na 4 tydz. Termin bym miała na 18 grudnia.dziewczyny wpisujcię na kiedy macie termin ile macie lat i skąd jesteście.

Witam mamusie :)u mnie poczatek 6 tygodnia:)mam juz dwa lobuzy.syn 12 lat i corcia 5 .

Gość tez grudniówkaaaa
termin na 4 grudzien 2 synów ,moze córa sie trafi :)

Gość annaaaaaaaaaa244
ja jestem w prawie 5 tygodniu ciazy termin na 24 grudnia- wigilia :) jak sie czujecie? martwicie sie poronieniem? ja sie bardzo boje ciagle placze... jak sobie z tym radzic??

Gość mamuśka1975
witajcie, termin na 16 grudzien, mam już syna, córkę, teraz będzie kolejne, jestem szczęśliwą mamą

Gość mamuśka1975
anaaaaaaaaaaa a dlaczego martwisz się za wczasu, masz problem z ciążą?

Gość annaaaaaaaaaa244
nie mam problemow ale staralam sie o ta ciaze rok I 2 miesiace I bardzo mi na niej zalezy, poza tym to moja pierwsza ciaza I sie boje. kilka osob ktore znam poronilo.. myslisz ze sa duze szanse?

Gość Mamimar77
Tez mam termin na 16.12.2013 :)

Gość mamuśka1975
a dlaczego zakładasz że może coś złego się wydarzyć, ciesz się że po długim staranku wreszcie się udało, ja też mam obawy bo już nie jestem taka młoda, ale mam nadzieje że wszystko będzie ok

Gość mamuśka1975
Mamimar77 to super mam koleżanke na ten sam termin, a jak u ciebie jak się czujesz?

Gość annaaaaaaaaaa244
nie wiem stresuje sie bardzo, mam nadzieje, ze wszystko bedzie ok.

Gość mamuśka1975
a jak się dziewczynki czujecie, mnie czsem pobolewa jakby szyjka tam w środku i nie wiem czy to tak ma być, w sumie to poękałąm podczas drugiego porodu włącznie z szyją więć teraz sama nie wiem........też troche obawiam się tej ciąży, chociaż lekarz twierdzi że od strony ginekologicznej jest wszystko ok

Hej dziewczyny. Pomocy:( zrobila mi sie straszna opryszczka na ustach w samym kaciku .Boli niemilosiernie czym to paskudztwo potraktowac zeby szybko i skutecznie zeszlo???

Gość MamaPysia
Cześć Dziewczyny!! Jestem w 18 tygodniu ciąży. Co prawda termin porodu mam wyznaczony na 2 stycznia, aczkolwiek chętnie dołączę do Was na tym forum.' Jestem z Krakowa i szukam chętnych dziewczyn na wspólne ćwiczenia w wodzie dla ciężarnych. Pozdrawiam serdecznie :)