Liz mój kadłub tak 8 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Pył na wietrze napisał: Chłopie, możesz sobie zaprzeczać nawet ze 100 razy a to i tak nie zmieni rzeczywistości że Leżak jest gotowy się ze mną spotkać, było omawiane gdzie i tylko ode mnie to zależy Jeśli chcesz typa związku tworzyć masz chęci bo dla przepuchanki na forum szkoda mi czasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oddaj bułku mnie 1 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, wuj boży napisał: jak zwykle, nudy sóka ogrodnika nie da, innym nie pozwoli Pewnie zła, bo chciałaby trzepnąć benis dla jego, ale Elcią ją wyprzedziła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 74 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Ty nie wywalasz prywaty, ale leżak już tak. Więc dobrze wiemy, kiedy się z nim spotkasz Jakoś nic nie wywalił o mnie w przeciwieństwie do Ciebie . Ani nawet nie klaskał jajami jak Ty gdy potem moi hejterzy mnie hejtowali dzięki Tobie i razem z Tobą. Tyle was różni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 506 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: Gimbazo Ty Prosssszę Obsesję czy ssanie? Łapiesz teraz czy alko nadal utrudnia? Jesu wróć do podstawówki chłopie! Źle przeczytalem. A według ciebie co mam? I dobrze wiesz, bo nie raz to pisałas. Więc nie zadawaj ...ycznych pytań. Skończyłem z tobą dyskusję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 74 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Liz mój kadłub tak napisał: Jeśli chcesz typa związku tworzyć masz chęci bo dla przepuchanki na forum szkoda mi czasu Masz rację. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oddaj bułku mnie 1 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, Pył na wietrze napisał: Chłopie, możesz sobie zaprzeczać nawet ze 100 razy a to i tak nie zmieni rzeczywistości że Leżak jest gotowy się ze mną spotkać, było omawiane gdzie i tylko ode mnie to zależy Nie możesz być taka naiwna, musisz coś knuć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 74 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: Źle przeczytalem. A według ciebie co mam? I dobrze wiesz, bo nie raz to pisałas. Więc nie zadawaj ...ycznych pytań. Skończyłem z tobą dyskusję. To też pisałam o tym! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 58 Napisano 4 godziny temu 22 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Tak bardzo że mam czystą karte a nie każde z innym. uważasz się za lepszą z tego powodu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wuj boży 35 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, oddaj bułku mnie napisał: Pewnie zła, bo chciałaby trzepnąć benis dla jego, ale Elcią ją wyprzedziła no ale to nic nie znaczy ze majo ssanie i o to nie trzeba byc zazdrosnym mhm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 506 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Gość tymczasowy napisał: Nie przeszkadza jej, bo większej desperatki tu nie było, nie ma i nie będzie. Zauważyłem, że jak typ na nią pluje, to ona udaje, że deszcz pada. Ale wielce urażona na "teraz ty odpowiadaj na pytanie" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 74 Napisano 4 godziny temu I się typ zwinął Było przeczytać trzeci raz, a nie siary sobie robić i mykać potem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 74 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, mr_Kumpir napisał: uważasz się za lepszą z tego powodu ? Zapytaj 100 losowo wybranych męzczyzn na ulicy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 91 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, oddaj bułku mnie napisał: Pewnie zła, bo chciałaby trzepnąć benis dla jego, ale Elcią ją wyprzedziła Oj tam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 506 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: uważasz się za lepszą z tego powodu ? Oczywiście, ze tak. Tylko chętnych na czystą karte nie ma na horyzoncie. Jeszcze żeby ona takie teksty pisała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Liz mój kadłub tak 8 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Masz rację. Musi ci zależeć musisz czuć że chcesz się do kogoś tulic bo inaczej lepiej ekipe remontowa a typom daj spokój według mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 506 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: I się typ zwinął Było przeczytać trzeci raz, a nie siary sobie robić i mykać potem. Siarę to ty sobie dzisiaj zrobiłaś. Z resztą nie pierwszy raz. Zaraz będzie odchodzę i usuwanie afka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wuj boży 35 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Liz mój kadłub tak napisał: Musi ci zależeć musisz czuć że chcesz się do kogoś tulic bo inaczej lepiej ekipe remontowa a typom daj spokój według mnie ona nigdy nie byla zakofana tylko ksiazek sie naczytala jak to powinna byc wezzz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 74 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Zauważyłem, że jak typ na nią pluje, to ona udaje, że deszcz pada. Ale wielce urażona na "teraz ty odpowiadaj na pytanie" Nie da się zrobić gorzej lasce niż Ty zrobiłeś- wywalić że nudle Ci dała, wywalić pare info o jej życiu, lać z niej z jej hejterami następnie. Serio nie rżnij głupa bo sam siebie ośmieszasz 2x w tej sytuacji. Leżak przy Tobie to gentelmen. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oddaj bułku mnie 1 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, wuj boży napisał: no ale to nic nie znaczy ze majo ssanie i o to nie trzeba byc zazdrosnym mhm Może to jakieś wibracje ego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oddaj bułku mnie 1 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: Nie da się zrobić gorzej lasce niż Ty zrobiłeś- wywalić że nudle Ci dała, wywalić pare info o jej życiu, lać z niej z jej hejterami następnie. Serio nie rżnij głupa bo sam siebie ośmieszasz 2x w tej sytuacji. Leżak przy Tobie to gentelmen. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 74 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Malowany napisał: Oczywiście, ze tak. Tylko chętnych na czystą karte nie ma na horyzoncie. Jeszcze żeby ona takie teksty pisała. Wiesz jak jest ale piszesz ludziom jak Ci pasuje. Manipulant od 7 boleści. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wuj boży 35 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Nie da się zrobić gorzej lasce niż Ty zrobiłeś- wywalić że nudle Ci dała, wywalić pare info o jej życiu, lać z niej z jej hejterami następnie. Serio nie rżnij głupa bo sam siebie ośmieszasz 2x w tej sytuacji. Leżak przy Tobie to gentelmen. Przy tym Małolacie to moze Malowany to gentelmen bo z tego co on tu pisal to gruba sytuacja u nich... Edytowano 4 godziny temu przez wuj boży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Liz mój kadłub tak 8 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, wuj boży napisał: ona nigdy nie byla zakofana tylko ksiazek sie naczytala jak to powinna byc wezzz Nie musiała być albo są chęci w człowieku z kimś być i dzielić rzeczywistości albo chce wykorzystać do remontu za free Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wuj boży 35 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, oddaj bułku mnie napisał: Może to jakieś wibracje ego co masz na mysli? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 74 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Siarę to ty sobie dzisiaj zrobiłaś. Z resztą nie pierwszy raz. Zaraz będzie odchodzę i usuwanie afka Niby czym zrobilam? Ty się zażekałeś że 2 razy przeczytałeś i to ja źle piszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monsieur1 7 Napisano 4 godziny temu Ja jutro o 6 pobudka i uderzam na sniadanie i silownie xD Kto wstaje ze mna xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 506 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: Niby czym zrobilam? Ty się zażekałeś że 2 razy przeczytałeś i to ja źle piszę Napisałem, że nie rozumiałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 506 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Wiesz jak jest ale piszesz ludziom jak Ci pasuje. Manipulant od 7 boleści. No ja właśnie wiem jak jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Liz mój kadłub tak 8 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, monsieur1 napisał: Ja jutro o 6 pobudka i uderzam na sniadanie i silownie xD Kto wstaje ze mna xD Co ty chcesz ćwiczyć jak chudy jesteś jak patyk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tymczasowy 10 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 12 minut temu, Malowany napisał: Zauważyłem, że jak typ na nią pluje, to ona udaje, że deszcz pada. Ale wielce urażona na "teraz ty odpowiadaj na pytanie" Syndrom wiecznej wybawicielki dla największych przygłupów, wykolejeńców i degeneratów, zobowiązuje. Edytowano 4 godziny temu przez Gość tymczasowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach