Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ROALENA

mAMUSIE PRZEMECZONE

Polecane posty

Gość ona92
Niech tatuś pomaga

Gość mama1245
A ile dziecko ma?

Czasami mam wrazenie, ze nie wszystkie Panie byly swiadome bycia mama.. a tatus jest od czego? od zjedzenia obiadu, wypicia piwa i obslugi pilota od tv? Jestem chamski? Tak, to prawda.. jak mamusia jest przemeczona to niech idzie spac o tej porze, a niech nie siedzi na kafeterii :)

no to dzieki za wsparcie jestes chamski to fakt i nie rozumiesz pojecia bycia mama

Gość cy sa tu mamy z łuszczyca?
ale gdy dziecko jest małe to mamusia musi w nocy zazwyczaj wstawac bo tatus piersia dziecka nie nakarmi :) ale obowiązkami powinno sie dzielic równo. Zreszta ponażakac czasem każdy sobie może i nie ma w tym nic złego. Ni ma co udawać terminatora, który nigdy sie nie męczy. No i sa rózne dziec. Jedne dużo spia a inne duzo duzo płaczą.

wiesz co wole usiasc na chwile na kafeterii pogadac z kims bo to mi w pewien sposob pomaga a ty masz dzieci ze sie tak wymadrzasz a moze nie mozesz mec i to cie boli ze na stare lata nie bedziesz mogl wspominac nieprzespanych nocy

Gość Bubble Shooter
Smutne, ze o problemach dnia codziennego nie rozmawiasz z mezem tylko z obcymi na forum.

Gość Bubble Shooter
Kolejna, ktora liczy na kolko wzajemnej adoracji, wystawianie na piedestal, bo urodzila. Szkoda, ze w domu rodzinnym nie nauczono Cie przyjmowac uzasadnionej krytyki.

moja mala jest dosc ruchliwym dzieckiem potrzebuje sporo czasu maz do wieczora pracuje pomaga ile moze ja wewnetrznie gdzies tam mam slabosc do ktorej mam prawo i wstyd mi przed moja corenka i sama sobo ale niestety czasami tak jak dzis czuje totalne wypalenie ...i moze jestem zla matka nie wiem...wyc sie chce

Gość Bubble Shooter
Jestem kobieta, mam dziecko, zyje i mam sie dobrze-uprzedzajac twe teorie o niezrozumieniu Twej beznadziejnej sytuacji :P

Gość Bubble Shooter
To idz do lozka, przytul sie do meza, docen to, co masz a jutro wstanie nowy dzien.

A nie myslalas aby dziuecko do zlobka lub kogos znalezc do opieki nad maluszkiem a ty do pracy bys poszla? Ojciec dziecka wjakich godz pracuje??

Gość Bubble Shooter
Zalozylas temat, mam prawo miec inne zdanie :P I pokazac ci, ze wcale nie masz beznadziejnej sytuacji. Mozna miec gorszy dzien-ale dlaczego sterczysz na forum, zamiast zwrocic sie do meza, ponoc partnera/ojca/przyjaciela.

ale kazda kobieta znajduje sie sie w roznych sytuacjach zyciowy wie daruj sobie swoje madrosci, jesezli taka zimna masz zamiar dziecko wychowywac to wspolczuje mu bardzo o ile jestes kobieta, bo kazda kobieta ma jakies slabosci tylko baby takie jak ty z blednym mysleniem- poradze sobie ze wszytkim nie ma co sie uzalac itd- moga tak pisac

o mnie nie musisz sie martwic, odpowiem Ci grzecznie:) takze rozmawiaj o przemeczeniu z ludzmi web zamiast mezem:)

Gość Bubble Shooter
Wlasnie wyrazam swoja opinie. Zle trafilam, bo widac maja sie wypowiadac jedynie te narzekajace na swoj los :P

Gość Bubble Shooter
Rozkapryszona dziewczynka z Ciebie :D

Gość nie, nie tylko Ty
dzieci sa rozne... moja miala sstraszne kolki, ciagle plakala, ciagle wysypki, zielone kupy, sto problemow na raz.. bywaly dni kiedy siadalam rano na lozku i plakalam.. bywaly i takie, w ktorych jadlam sniadanie o 23 nie przejmuj sie, to minie! ten dzien swistaka kiedys przejdzie i zaczna sie fantastyczne dialogi, zabawy, relaks, zycie wroci do normalnosci zmeczenie jest czescia tego w czym uczestniczysz... nagle sie okazuje, ze da sie przezyc jadac przez miesiac na 3h snu na dobe... teraz czujesz sie fatalnie ale za pare lat bedziesz sie usmiechac, przetrwaj i zagon meza do pomocy :)

ok wypowiadaj sie ...z mezem rowniez rozmawiam ale mo maz nie jest kobieta i na forum mozna zawsze spotkac dziewczyny ktore tez maja takie slabosci i podobnie jak ja kobieta odczuwaja to wszystko. Ja nie wiem zyjesz w zaswiatach skoro masz obrazac kogo to lepiej spadaj stad bo nie potrzebuje wysluchiwac tych bzdur

Gość Bubble Shooter
Nie myl pojec. Osoba racjonalnie myslaca nie jest osoba zimna.

Gość nie, nie tylko Ty
"za pare lat bedziesz sie usmiechac" - w sensie, ze wspominajac te sytuacje bo lzej bedzie juz za chwilke za moment jak sie mlode nauczy lepiej komunikowac :)

Gość Bubble Shooter
Co innego spotkac kobiety o podobnych problemach, by sie jedynie pouzalac i policytowac, ktora ma gorzej a co innego wymienic sie doswiadczeniami, co moznaby bylo zmienic na lepsze.

Gość do Bubble Shooter
na Ciebie chyba tez juz czas. Idz do łóżeczka zamiast na forum siedziec

maz mi pomaga na tyle ile moze...Corcia jest kochana corenka poswiecam jej caly czas mialam problemy w ciazy urodzilam ja wczesniej niz planowany termin bardzo sie o nia balismy teraz jest tu z nami i chce dla niej jak najlepiej jednak obowiazki-wlasnie zakonczylismy remonty- obowiazki dnia codziennego troche mnie przemeczyly ja nie chce narzekac ja poprostu chcialam uslyszec -nie martw sie nie jestes sama ja tez tak mam- podzielic sie z kims bo mam prawo zeby moc przyznac sie do swojej slabosci chociaz raz a to jest moj pierwszy raz

autorko ja nie pojmuje dlaczego ten swoj temat przeznaczylas na wdawaniu sie w pyskowki docinkom prze ponmaranczki,a na zadane pytanie moje w ogole nie raczysz odpisac