Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hvfbjn

mam zawsze jedne buty

Polecane posty

Gość hvfbjn

Mam takie pytanie.Dzisiaj poszłam z kileżanką kupić sobie buty na wiosne,a ona zdziwiona,że ja mam teraz kozaki jedne i na wiosne nic nie mam bo ona twierdzi,że w domu każda kobieta powinna mieć wiele par butów nakażdą okazje,a nie sezon to kupuje i zniszcze wywalam.W lato chodziłam w balerinkach u je na jesien wywalilam bo sie zniszczyły

Gość hvfbjn
Ktos tak ma?

Gość esgocha
trzeba mieć parę na zmianę. Ja tez nie mam dużo, ale mam po 2 pary na sezon ostatnio, bo jak do szewca zaniosę to co bez butów będę?

Gość herrr
to nie masz sandałków czy japonek? Jak jest upał to w baletkach chodzisz? Jak pada to w baletkach chodzisz? A jak się zmoczą to co zakładasz?

Ja nie mam dużo butów, bo ogólnie nie jestem nigdy przy kasie. Po 2gie mam beznadziejny rozmiar, więc nie bardzo mam jak robić tanie zakupy obuwnicze... Ale zawsze przynajmniej 2-3 pary na dany sezon są, zeby jednak coś było na zmiane jak np 1 para kozaków jest u szewca, bo obcas już zjechałam.

Jestem facetem i ja policzyłem to mam 10 par butów. Trapery - na ostrą zimę Trekkingi z Gore-tex na jesień/wiosnę/deszcz półbuty skórzne takie bardziej sportowe buty do prowadzenia auta lakierki do garnituru adidasy do biegania/długich spacerów sandały trampki buty na rower z SPD buty do pracy w ogrodzie/przy domu

Gość koguci_pazur
to jakiej jakosci te buty kupujesz? ja sama nie wiem ile mam par bo z butow juz nie wyrastam.

Gość no ja raczej tez
ja na zimę mam zawsze jedne kozaki. Nie potrzebuję więcej i lubię co roku lub dwa zmieniać. Mam jesienno botki, która zdarza mi się też zimą nosić, mam adidasy jeszcze. A najwięcej mam na lato czy wiosne z 10 par:P ale to dlatego, że na lato butki są tanie i można się obkupić. Różne sandałki na obcasie, płaskie, koturnie, balerinki ze 3 pary, japonki jakieś, sportowe.

Gość asrrsa
rany, mam 58 par botow ( conbersy,vansy,szpilki,koturny , uggsyitp) myslalam, ze 30 to minimum

Gość hvfbjn
No wlłasnie jakbym w lato miała isc wieczorem na impreze to pewnue hym poszla w klapkach;(

Gość herrr
a co to "boty"? :D i nie słyszałam o marce "conbers" (chyba że to chińska podróba Conversów :D )

Gość pewnie bótów
Miała napisać,ale dobrze ze do 58 umi liczyc

Gość pewnie bótów
Miała napisać,ale dobrze ze do 58 umi liczyc

Gość asrrsa
sorry, miało być bootów

Gość very thick girl
Ja akurat mam bzika na punkcie kupowania butow:-) zwlaszcza szpilek badz jakis fajnych balerinek.mam 3 komody butow :) nie mam pojecia ile par :p

Gość Dokladnie jakiej jakosci
Buty kupujesz? Dorosla osoba nie wyrasta z butow, kobieta powinna miec kilka par butow na sezon.

Gość pewnie masz grzyba
Jak nosicie caly sezon te same

Gość głupie karier
Chyba jak sie nóg nie myjr

Gość Nina

Nikt nic nie powinien..

Gość Anna

Ja nie lubie kupowac butow.. z wiekiem czlowiek madrzeje. Mam 15 par. Przy czym chodze w  7 . Reszta lezy i czeka az cos z nimi zrobie bo napewno ich nie zaloze. Sandaly to zmieniam Jak sie zniszcza wiec co 2 lata. A reszta to po Kilka lat mam. Byly drogie I tez bardzo dbam o buty.