Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mateusz272727

Wyjazd na majówkę - koleżanka z pracy

Polecane posty

Gość Mateusz272727

Witam wszystkich.. Koleżanka z pracy zaproponowała mi wyjazd w góry - jednak wiem że nie w głowie jej figle bo traktuje mnie bardziej jako dobrego kolegę. Zarezerwowała większe mieszkanie (dwa osobne pokoje) Dobrze się rozumiemy i mamy podobne poczucie humoru. Oboje jesteśmy sami. Ja 27 ona 35 lat.. I stąd moje pytanie (szczególnie do kobiet) - Mogę z nią miło spędzić czas, nie ma problemu bo nie chcę później kwasu w pracy.. Ok. roku temu rozstałem się z kobietą (byliśmy ze sobą 5 lat) Czego powinienem oczekiwać od takiego wyjazdu? Czego wy byście oczekiwały?

Gość Mateusz272727
dodam że mam 5 cm

Gość Mateusz272727
Bez podszywów.. Proszę o opinię

Gość herrr
Zrobiła rezerwację po tym jak zapytała Cię o zdanie czy nic o tym nie wiedziałeś?

Gość prawik22+3
szykuje sie ruchanie ładna ona ?

Gość Mateusz272727
Dobra uważacie że to kolejna durna historia ale to PRAWDA! Nie macie opini. to nie.. I tak się samo okaże o co w tym wszystkim chodzi.. Chciałem się tylko dowiedzieć jak to widzicie ;/

Gość SW 1313
Będziesz musiał ją ruchać przez ten czas tam. Te wszystkie organizatorskie sprawie to tylko dla niepoznaki. Kupuj gumki.

Gość Mateusz272727
Nie.. zaproponowała mi wyjazd - a ja się zgodziłem Czy ja wiem czy ruchanie.. Raczej nie jest z kobiet tego typu ;)

Gość rcecad
szczerze to zazdroszcze Ci. moze wrocicie jako para

Nic sobie nie obiecuj.Samo to ze masz ochote jechac jest fajne.Niestety musisz poczekac na rozwoj wypadkow.glupie to co pisze,ale sam wiesz ze ona jest tylko fajna jako kolezanka.poczekaj,moze ona niesmiala.Ty mlodszy,pracujecie razem....cholera nie pozostaje nic jak czekanie na wyjazd

Gość Mateusz272727
Wątpię czy będzie ruchanie.. w końcu mamy osobne pokoje.. Poza tym.. Chce ze mną miło spędzić czas ale mówiła że nie wie jak to odbieram.. Chodziło czy nie myślę tylko o seksie.. No to wiadomo że NIE ;] Jest fajną kobietą ale.. Sam nie wiem co o ty myśleć..

Gość Mateusz272727
Związki w pracy to nic dobrego.. No nastawiam się na miły wyjazd.. I fajnie spędzony czas :) Może dać jej szanse samej wyjść z inicjatywą?

Gość ghgjkh
jak nie ruchanie to moze chociaz petting jej zaproponuj?

Gość herrr
nie jest kobietą tego typu, ale zaproponowala wspólny wyjazd. Gdyby nie była na "głodzie" to wzięłaby koleżankę/ kogoś z rodziny/ paczkę znajomych a nie samotnego kolesia

Gość Mateusz272727
Nie wiem czego oczekiwać.. Czas sam rozwiąże problem

Gość Mateusz272727
Powinienem być bierny czy aktywny waszym zdaniem?

Gość Mateusz272727
herrr Może i masz rację ale skoro dobrze się ze mną czuje to zaproponowała wyjazd..

Gość SW 1313
Nie czytałeś tego forum, jak panny są wkurwione bo koleś ich nie rucha. Tym babom to tylko jedno w głowie. Wsadzaj i wyjmuj i tak do osranej śmierci.

Gość SW 1313
no ale jak by co chyba wiesz gdzie są te dziury ?

Gość herrr
oj faceci... zobaczysz, że szykuje się coś grubszego. Piwo, dwa i hamulce jej puszczą

Gość Mateusz272727
Nie pija alkoholu :D

Gość herrr
Wow, nie pije, zaprosiła faceta którego nie chce przelecieć. Wierzysz w bajki? Zresztą boisz się tego?

Gość Mateusz272727
Czas pokaże... :P Bajki.. Są różne kobiety.. Póki co jutro w pracy z nią porozmawiam jak będzie chwila :) Pora spać bo jutro na 5 :(

Gość gość
My natomiast wybieramy sie do Szczecina. Uwielbiam to miasto i sądzę, że naprawdę jest warte zobaczenia. Poza tym zarezerwowałyśmy hotel z polecenia znajomych http://hotel-vulcan.pl/kontakt, są zachwyceni tamtejszymi warunkami, no i juz nie możemy się doczekać