Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KaroLiNaAA88

moja sukienka

Polecane posty

Gość KaroLiNaAA88

Hej Dziewczyny, podoba Wam się ta suknia ??

Gość KaroLiNaAA88
zdaje sobie sprawe, ze to beznadziejna szmata zaplaca 5 zl za kazdy pozytywny komentarz!

nie,nie podoba mi sie.Nie moj gust.Ale to moze cos dla ciebie?? jesli masz odpowiednia figure,czemu nie?? to twoj dzien i wygladaj sobie tak jak marzylas gdy bylas mala dziewczynka :)

Gość karollllka G.
Bardzo mi się podoba, miałam podobną wybraną, ale niestety, ślubu nie będzie, bo narzeczony wolał starszą koleżankę z pracy i wszystko się posypało. Tobie życzę cudownego dnia i nocy ślubnej w takiej sukience.

Gość karollllka G.
Wszystkiego najlepszego! Kiedy ślub?

Gość KaroLiNaAA88
glupia pipa. nie podoba sie to sie w ogole nie wypowiadaj!!!

Gość KaroLiNaAA88
No coz... dzieki za gratulacje. skoro tak sie stalo, widac zasluzylas na taki los. nic nie dzieje sie bez przyczyny. pewnie jestes zlym czlowiekiem

Gość KaroLiNaAA88
Dziekuje za pozytywne opinie :) :) :)

Gość hej hej!!!
A dlaczego atakujesz Karolllllkę g???? To, że facet okazał się ostatnią świnią nie oznacza, że dziewczyna jest winna!!!! NIE WIESZ JAK BYŁO WIĘC NIE OCZERNIAJ! Widać, że jesteś pustą dziewczyną skoro wysuwasz takie teorie, i TYLKO TWOJA SUKNIA JEST NAJWAŻNIEJSZA!! Nie życz drugiemu co TOBIE NIE MIŁE- brzmi znajomo???? JESZCZE nie stoisz na ślubnym kobiercu więc....resztę dopowiedz sobie sama!

Gość pietluszka4
jeśli masz tak idealnie szczupłą talię i lekko zaokrąglone kształty to sukienka ok i na pewno będzie dobrze na tobie wyglądać.

Gość KaroLiNaAA88
Skoro podszywasz się pod kogoś to świadczy tylko o Twoim niskim poziomie inteligencji. Dziękuję za miłe komentarze. Ślub w czerwcu i sukienka już się szyje ;-)

KaroLiNaAA88 no coz,rozumiem ze ta sukienka to twoje marzenia.Marzenie scietej glowy.Nigdy jej nie zalozysz,chyba ze zazyczysz sobie na wlasnym pogrzenie. Nie masz szans na fajny zwizek,bo reprezentujesz dno morlane.A ten ktory bedzie mial ochote przyciagnac cie do swojej speluny nie bedzie bral pod uwage twoich marzen. karollllka G. wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia z tym prawdziwym :)

Gość KaroLiNaAA88
Większość komentarzy nie pisałam ja, czyli autorka tego tematu. karollllka G. współczuję Ci i trzymam kciuki, na pewno się ułoży :-)

Gość hej hej!!!
Skąd w kobietach tyle jadu???? Karolina dlaczego nie jesteś wrażliwa nacierpienie innych??? To, że tobie się fartnęło nie znaczy, że masz wylewać pomyje na dziewczyny którym się nie powiodło! ZROZUM TO WRESZCIE NIE JESTEŚ JAKAŚ LEPSZA, BO WYCHODZISZ ZA MĄŻ!!!! I JESZCZE JEDNO, NIE JEST WAŻNY WYSTAWNY DZIEŃ ŚLUBU ALE TO JAK BĘDZIE WYGLĄDAŁA RESZTA ŻYCIA! Na podstawie tego opinia publiczna wystawi opinię o was a nie jakiejś bezowej sukni panny młodej!!!!!

Gość KaroLiNaAA88
Idę stąd ktoś się podszywa pod kogoś i pisze za kogoś nieprawdziwe komentarze a póxniej trzeba się łumaczyć za nie swoje komentarze Pozdrawiam

Gość karollllka G.
Dzięki dziewczynom, które stanęły w mojej obronie. W moim życiu miłosnym akurat nie ja zawiniłam, tylko mój ex narzeczony. Nie on mnie zostawił, tylko ja jego, dlatego, że zdradził mnie przed ślubem.

Gość nie zauwazyliscie???????????
ludzie nie od dziś jesteście na kafeterii i chyba łatwo było się domyśleć, że to były podszywy? to aż bije po oczach.

Gość Lambadaqqq
żeby nie zauważyc które komentarze pisała autorka a które podszyw to trzeba miec chyba IQ mojego lewego buta:D ależ na kafeterii mamy elitę intelektualną, same garotłuki