Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madame PAsztecik,24

CO MILEGO was ostatnio spotkalo?-piszcie

Polecane posty

Gość madame PAsztecik,24

wszystkie cuda,dziwy...wygrane,pochwlay,pozytywne niespodzianki... cos czym chcecie sie pochwalic... (nie chodzi mi o to, ze zona wkoncu zrobila wam loda),ale cos nadzwyczjnie milego,niepsdziewanego... ja np. pisalam test na uczelni....bylam zielona,nie znalam ani jednej odpowiedzi.,sztrzelałam na 25 pytan!!!...i co??? Jako jedyna z grupy dostalam piątkę!!!....wszsycy mnie prosza o koreppetycje:D a ja zupelnie nie orientuje sie w tym temacie:D

gdy nauczycielaka w podstawowce pokazywla slajdy z afryki,bylo to tak egzotyczne jak lot na ksiezyc.Gdy otwierali disneyland w Paryzu,myslalam ze moje marzenie sie nie spelni.Australia kojarzyla mi sie tylko z pustkowiem,kangurami i bumerangiem.W Azji sa tylko skosnoocy a na Syberii jest zawsze minus 40.Slub w LV to fikcja na potrzeby filmu......wszytko okazal sie nieprawda,sprawdzialm ;)

Gość 11111111sylwia1111
Zaisałam sie na kurs języka angielskiego do speak up, będę szlifować! Gratulację,dobrej oceny!

Gość korlikov
kochanka łajzo nie umiesz czytac, myslec i rozumiec wszedzie tylko wpiżdżasz swoje wywody jak to sie chwalisz

Gość LoookreecJa.
szlam wczoraj do sekond hendu....nie wzielam parasola...padał deszcz....cala w blocie,wkurzona na caly swiat....(poszlam bez piieniedyz tylko poogldac ,zeby sie odstresowac)...:D i tak idę i mysle "dzisiaj wtorek....wszsytko po 2 zł....ale fajnie by bylo mniec 4 zł....to by m se kupila 2 bluzeczki..." i co??? sekudnę pozniej, patrzę a tu w blocie lezy 5 zł!!!!:D szoook.CUD.

Gość taka drobnostka
mnie spotkała, która mi poprawiła humor dzisiaj. Mianowicie wlazłam sobie do takiego większego sklepu. Łażę sobie tak bez sensu, oglądam ceny, różne rzeczy, no i zgłodniałam, bo polazłam z rańsza bez śniadania. Wzięłam więc pączka w łapki i nadal łażę, wylazła bym bez niego, alem głodna, a tu przy każdej kasie po kilka osób stoi. Hmm myslę sobie czy by jednak tego pączka się nie pozbyć i nie wyjść gdy nagle słyszę.... - proszę podejść - i kasjerka otwiera nową kasę. Heh pierwsza bylam :))))))))))

Gość PanKtoś
Hmm no nie wiem... może to,że moja fretka załatwiła się ostatnio do kuwety a nie na panele jak zawsze?