Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martitatatatita,88

Dlugie ,czarne WLOsy na Sutkach-golicie??? :(

Polecane posty

Gość Martitatatatita,88

dziewczyny ???

Gość El_Diablo
a ty? :classic_cool:

Gość nienienienieie
nigdy nie gol wlosoww takich miejsach!!wyryaj peseta te pojedyncze grubsze wlosy,ale nie badz glupia i nie gol, bo bedziesz miala masakre;/

Gość deseese
że co??? :O nie posiadam takowych, masakra...

Gość El_Diablo
Od wyrywania może dostać raka sutków:classic_cool:

Gość Martitatatatita,88
co to znaczy" masakra"???:O ja zawsze gole...tzn.obcinam nozyczkami przy skorze :(

Gość vvvvvvvvvvvvvvv aaa
ja mam duzo ciemnych i je podcinam ale zaczely na calych piersiach rosnac jasniejsze i dlugie :/ ide sie zbadac bo to juz cos nie tak jest :/

Gość deseese
nie wiem, ale tak na logikę to tylko sobie goleniem i przycinaniem można pogorszyć i będziesz już całe życie musiała się tam skubać. Nie wiem też, czy wyrywanie/wosk w okolicach sutków jest wskazane... A próbowałaś sobie te włoski rozjaśnić jakąś wodą utlenioną czy coś w tym stylu?? Podejrzewam, że to wystarczy i że trochę przesadzasz, że są takie wielkie, no nie znam żadnej laski która by miała widoczne włochy przy sutkach

Gość Martitatatatita,88
NO JA nie mam na calych piersiach tylko kilka wokol sutkow...sa dlugie,czarne i sztywne jak łonowe... nie golę,ale obcinam

Gość shaFie .87
już wszystkie tylko byście sie leczyć chciały...zrozumcie ,że z natury człowiek (czy to facet czy kobieta) nie są gładcy, mamy owłosienie na sutach też i to nie jest powód aby od razu szukać choroby u siebie.

Gość Martitatatatita,88
uuuf,dzieki... a slsyzalam kiedys takie zdanie u OBCEGO faceta ktory gadał z drugim: "chcialem zaciagnać X do lozka,bylo gorąco,calowlismy sie...zdjałem jeJ bluzkę i stanik....ale jak zobaczylem te czarne wlosy na cycach to mnei obrzydzilo i ucieklem" :( dlatego DZIEWCZYNY MUSIMY GOLIC :D

Gość irewen
Facec!!LUBIA JE WYRYWAC ZABKAMI,I NAPRAWDE SPRAWIA IM TO PRTZYJEMNOSC,,wiec posluchaj samej siebie

Gość różowa landrynkaa
Ja ucinam nożyczkami, golić ani wyrywać pęsetą nie można. Wkurzają mnie te włosy